Električni skiro Nilox DOC FIGHTER, Bluetooth zvočniki, Karbon

Št. artikla MPC
8059616334520 1.549,00 €


Opis

DOC FIGHTER električni skiro predstavlja pravo revolucijo v gibanju! Nilox DOC FIGHTER je izjemno preprost za uporabo. Voziti se ga lahko nauči prav vsak in to že v nekaj minutah. Le stopite nanj in se odpeljite. Skiro je prijazen okolju, enostaven, popolnoma zložljiv in prenosljiv. Primeren za vsakodnevno uporabo.

V skiro so vgrajeni Bluetooth zvočniki. Sedaj lahko predvajate najljubšo glasbo med vožnjo kjerkoli in kadarkoli. Uživajte v popolni svobodi gibanja!

Poleg izredno zmogljivega 300W elektromotorja je vgrajena baterija z izjemno avtonomijo. Baterija je najpomembnejši sestavni del tovrstnih izdelkov. Zato je skrbno izbrana baterija produkt svetovno znanega proizvajalca LG. Nudi dolgo življenjsko dobo, daljšo avtonomijo, izjemen doseg ter zanesljivost. Električni skiro doseže hitrost do 35 km/h in razdaljo do kar 30km. Vse to je možno zaradi ultra-lahkega ohišja iz karbonskih vlaken. Tako je DOC Fighter najlažji in najhitrejši električni skiro!

Električni skiro DOC se zmore povzpeti tudi po klancu navzgor in se brez težav popelje tudi po slabših  ali manj gladkih površinah. Hitrost se upravlja s preprostim kontrolnikom na krmilu. Za zaviranje pa skrbi inovativen sistem na zadnjem kolesu.

 

Specifikacije

Primernost   Odrasli in otroci
Barva   Črna / Karbon
Kolo   8"                                                         
Baterija   4.400 mAh, 36V
Moč motorja   300 W
Avtonomija baterije   več kot 120 minut
Doseg   30 km
Čas polnjenja   do 2h
     Največja teža uporabnika        100 kg
Največja hitrost   35 km/h
Teža   7.5 kg
Koda izdelka   30NXMOPRCA001