Onkyo Prenosni Digitalni Avdio Predvajalnik DP-X1

Št. artikla MPC
814633020195 799,00 €


Opis

DP-X1 je vsestranski prenosni medijski predvajalnik izredne moči. Podjetje Onkyo si je s svojo dolgoletno tradicijo kvalitete in inovacij na področju Hi-Res zvoka utrlo edinstveno pot ter si ustvarilo izjemen ugled. Slovi po Hi-Fi komponentah kot so izjemni ojačevalci, zvočniki, slušalke, prenosni D/A pretvorniki in mobilnih aplikacijah za pretakanje glasbe s pomočjo pametnih telefonov ter tabličnih računalnikov. Onkyo sedaj predstavlja svoj prvi prenosni avdio predvajalnik visoke resolucije DP-X1, ki je odraz 70 let izkušenj na področju glasbenih izdelkov in omogoča predvajanje Hi-Res vsebin kjerkoli in kadarkoli!

Izvrstni Top-Class DAC pretvornik in avdio ojačevalnik bazira na operacijskem sistemu Android. Tako lahko dostopate do trgovine Google Play preko Wi-Fi omrežja in s pomočjo aplikacije OnkyoMusic nalagate in pretakate glasbene vsebine. Prav tako podpira najnovejše aplikacije, v katerih lahko uživate na 4.7" zaslonu na dotik. Kapacitivni zaslon na dotik omogoča preprosto upravljanje z napravo, ki je povsem primerljivo z uporabo zaslona pametnih telefonov. Funkcijske tipke ter gumbi so izvrstno razporejeni tako, da omogočajo učinkovito upravljanje predvajalnika.

Glasbo lahko prenesete neposredno iz aplikacije OnkyoMusic kar preko brezžičnega Wi-Fi omrežja, brez potrebe po sinhronizaciji z osebnim ali prenosnim računalnikom. Glasbene vsebine lahko pretakate tudi preko Bluetooth vmesnika. Glasbeni vmesnik omogoča popolno kontrolo nad predvajanjem. Nastavitve podpirajo razne digitalne filtre, DAC pretvorbo izredne kvalitete, precizen EQ-HD izenačevalnik ter podporo tehnologiji napredni X-DAP link.

Ima kar dva zvočna izhoda; 2.5mm in 3.5mm avdio priključek. Fizične tipke na ohišju predvajalnika omogočajo enostavno upravljanje glasbenega predvajalnika tudi z ugasnjenim zaslonom. Omogoča 432 GB spomina (podpora dveh MicroSD pomnilniških kartic do 200GB in 32 GB notranjega spomina). Povezovanje in sinhronizacija z osebnim ali prenosnim računalnikom ter polnjenje potekajo preko Micro USB vhoda.

Več o izdelku..

 

Video predstavitev

 

Specifikacije

  • Top Class DAC and Amp, based on Android™ OS.
  • Dual ESS Sabre ES9018K2M DACs and Sabre 9601K Amps
  • Standard Balanced (BTL) and Active Control Ground (ACG) modes
  • 2.5mm 4-pole and 3.5mm 3-pole output
  • Audio circuit board (DAC/amp board) separated and isolated from main circuit board (CPU board)
  • Closed loop circuit design to limit noise
  • Physical buttons for quick access to music playback control with no need to turn on screen
  • Support for 432GB of storage (up to 200GB per micro SD slot and 32GB internal storage)
  • Based on Android OS with access to Google Play™over Wi-Fi 1
  • Micro USB-B/OTG digital output 2
  • Included accessory: Micro USB cable (1.0m) x1, for power and data transfer.