Heos 1 Go Pack - Paket dodatkov z baterijo (Bel)

Št. artikla MPC
4951035056875 99,00 €


Predstavitev

HEOS 1 Go Pack - Paket dodatkov z baterijo

Paket "Go Pack" vsebuje Lithium-ion baterijo (ki je zmožna neprekinjeno predvajati glasbo do 6h) in Bluetooth USB adapter za brežično pretakanje glasbe preko Bluetooth povezave. Namestitev podstavka z baterijo je popolnoma preprosta. S pomočjo Bluetooth USB adapterja lahko uživate v svoji najljubši glasbi s pretakanjem vsebin brez žične ali Wi-Fi povezave.

Vključena silikonska zaščita proti vdoru vlage in vode. Tako je HEOS 1 idealni prenosni brezžični zvočnik tudi za zunanje zabave, kot tudi za uprabo v kopalnicah ali ob bazenu. Svojo najljubšo glasbo lahko poslušate tudi, ko je HEOS 1 povezan z električnim omrežjem med polnjenjem baterije. Prav tako lahko med poslušanjem glasbe nemoteno preko USB adapterja polnite pametni telefon, tablični računalnik ali katerokoli drugo napravo. Izhodna napetost in tok sta 5V/1A, enako kot pri standardnih polnilnikih pametnih telefonov.

Več o izdelku: http://usa.denon.com/assets_heos/QuickStartGuides/Spec-Sheet-HEOS-1_GoPack_v2.pdf

 

HEOS 1

Heos 1 je brezžični zvočnik. Primeren za predvajanje znotraj ali zunaj, kamorkoli vas popelje najljubša glasba. Je popolnoma prenosen in cenovno ugoden kompakten zvočnik, ki prinaša neverjetno mogočen zvok predvajanja. Uživajte v predvajanju glasbe preko oblaka ali pa lokalnih datotek z brezplačno mobilno aplikacijo za pametne telefone in tablične računalnike. Aplikacija deluje s sistemi iOS, Android in Kindle.

Kompaktno ohišje vsebuje zmogljive gonilnike ter mid-woofer širokega razpona in izjemno precizni dome tweeter. Zunanjost zvočnika je odporna proti vdoru vlage, kar ga dela nadvse primernega za vlažna okolja, kot je naprimer kopalnica.

S tehnologijo DSP (Digital Signal Processing) pričara celotno paleto nizkih in visokih tonov z nastavljivim izenačevalnikom predvajanja glasbe. Toni so naravni gladki. Popolna izbira tudi za najbolj zahtevne ljubitelje glasbe!

Uporabite lahko 2 zvočnika HEOS 1 za stereo sistem. Zvočnika sta v tem primeru popolnoma sinhronizirana. Zvok je prilagojen s pomočjo preciznih akustičnih procesnih algoritmov, ki izvirajo iz vrhunskih glasbenih studijev. USB in analogni zvočni vhodi omogočajo neposredno povezavo z predvajalnikom. Preko RJ-45 LAN priključka lahko napravo tudi žično povežete z omrežjem.

Tipki za uravnavanje glasnosti in tipka za vklop/izklop. AC napajalni adapter vključen v paket.

+ možen nakup "Go Pack", ki ima vključeno lithium-ion baterijo, ki je zmožna predvajati glasbo brez napajanja do kar 6 ur! Vključena je tudi zaščita pred vdori vode. 

Več o izdelku: http://usa.denon.com/assets_heos/QuickStartGuides/Spec-Sheet-HEOS_1_v2.pdf

 

HEOS Zvočni Sistem

Predvajajte glasbo po celi hiši – Ko je čas za družinska srečanja ali zabavo, lahko skupina HEOS zvočnikov zapolni prav vse prostore v hiši z izjemno kvaliteto predvajanja glasbe.

Zvok potuje z vami – Povežite pametni telefon ali tablični računalnik z brezžičnim sistemom zvočnikov HEOS preko brezplačne aplikacije. Upravljajte predvajanje glasbe v kateremkoli prostoru, iz kateregakoli prostora!

Druga soba, druga glasba – vsak član gospodinjstva lahko v svojem prostoru nemoteno posluša svojo priljubljeno glasbo. Katerakoli pesem; katerikoli prostor; kadarkoli! Izdelki HEOS sistema delujejo odlično, skupaj ali vsak zase.

Predvajanje glasbe preko vodilnih ponudnikov spletne glasbe – S sistemom HEOS so Vam odprta vrata v svet internetnega pretakanja glasbenih vsebin. Podpora vodilnih ponudnikov storitev kot so Spotify, Deezer in TuneIn. Glasbo lahko tako predvajate neposredno preko pametnega telefona, tabličnega računalnika ali USB medija.

HEOS mobilna aplikacija – Upravljajte s HEOS sistemom s popolnoma preprosto brezplačno HEOS aplikacijo. Predvajate lahko glasbo s pametne naprave ali pa iz omrežja. Aplikacija deluje s sistemi iOS, Android in Kindle.

Preprosta namestitev – Povežite HEOS komponento z električnim omrežjem, namestite brezplačno mobilno aplikacijo na pametni telefon ali tablični računalnik, povežite se z brezžičnim Wi-Fi omrežjem in izberite glasbo, ki jo želite predvajati.

Izvrstna izdelava – Vsak izdelek HEOS sistema je narejen s strastjo do užitka v glasbi ter umeščanju komponente v katerikoli prostor s svojim elegantnim in vsestranskim videzom.

 

  

Glavne lastnosti

Controls & IndicatorsOn/Off button, 4 point LED battery strength indicator

Multiple Language SupportEnglish, French, Spanish

Weight.71lbs, .32kg

Dimensions (H x W x D)1.3 x 4.92 x 4.65 in, 33 x 125 x 118 mm

Operating Temperature Range41°F~95°F; 5°C~35°C

Playback TimeUp to 6 hours of music listening on a single charge

Charge & PlayConnect your smartphone to the USB port and the Go Pack will charge your device and play your favorite tracks at the same time (maximum playback time will be reduced accordingly)

What's In The BoxHeos 1 Go Pack rechargeable Lithium-ion battery, Bluetooth USB adapter, Splashguard, Quick Start guide.