B&W Zeppelin Wireless

Št. artikla MPC
714346311996 699,00 €


NOVI ZEPPELIN - POPOLNOMA NOV NIVO REPRODUKCIJE ZVOKA

 

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless prinaša popolnoma nov standard brezžičnega domačega avdio sistema. Hi-Fi komponente najboljše kvalitete, napredna digitalna obdelava zvoka in novo ohišje v kombinaciji s številnimi možnostmi povezave, kot so AirPlay®Bluetooth aptX® in Spotify Connect. Zeppelin Wireless je preprosto najboljši, najkakovostnejši ter najlepši brezžični zvočnik na trgu. Poslušajte in videli boste!

Napravo lahko upravljate kar preko mobilne aplikacije "Control App", ki je na voljo za pametne telefone, tablične in osebne računalnike. Je popolne velikost za postavitev v katerikoli prostor, pa naj bo to spalnica, kuhinja ali pa kar zunaj na prostem. 

 

Pred osmimi leti je Bowers & Wilkins predstavil prvi Zeppelin dock zvočnik. Po večih izboljšavah in novih modelih je, najbolj znan proizvajalec Hi-Fi zvočnikov, odstranil dock priklop in postal v celoti brezžičen. Spoznajte B&W Zeppelin Wireless.

Zeppelin je vedno bil zvočnih nenavadne oblike, vendar tudi neobičajno visoke kakovosti zvoka. S popolnoma novimi zvočnimi enotami, naprednejšo tehnologijo digitalne obdelave in popolnoma novim, še togejšim ohišjem, bo novi Zeppelin Wireless zagotovo obdržal svoj status najboljšega brezžičnega zvočnika za avdiofile. Z dodano podporo Bluetooth prenosu v visoki kakovosti (aptX) pa bo pritegnil tudi širši krog ljudi.

 


Zvočne zmogljivosti

Kakovost zvoka.  Zeppelin Wireless kljubuje zakonom fizike in prinaša velik zvok iz majhnega ohišja.

Nove zvočne enote.  Narejene po zgledu na nagrajene B&W Hi-Fi zvočnike, ki dostavljajo kristalno čiste visoke tone in natančen, globok bas.

 

 

Brezžični pretok glasbe na povsem novem nivoju. Predvajajte karkoli, kjerkoli!

Pri kakovosti zvoka preko brezžične povezave Zeppelin Wireless dviga meje mogočega. Deluje z vsemi Vašimi priljubljenimi aplikacijami in napravami.

Brezžična povezljivost - Ob Airplayu, Zeppelin Wireless sedaj ponuja tudi Bluetooh aptX streaming.

Mobilna aplikacija - Nova verzija Control app aplikacije za Zeppelin omogoča popolen nadzor nad glasnostjo in reprodukcijo glasbe.




 

 

Lastnosti

Model Zeppelin Wireless
Opis

Brezžižni zvočni sistem

Tehnične lastnosti

Bluetooth

AirPlay

Digital Signal Processing (DSP)

Digitalni ojačevalec

Spotify Connect

Zvočniki 2x 25mm (1.0in) double doma tweeter
2 x 90mm (3.5in) FST midrange
2 x 150mm (6in) subwoofer
Frekvenčni razpon 44Hz - 28kHz
Moč ojačevalca 2 x 25W (tweeter), 2x25W (midrange), 1x50W (subwoofer)
Priključna napetost 100V - 240V, 50/60Hz
Vhodi Network (RJ45 Ethernet ali Wi-Fi), AUX analogni (3.5mm jack), USB
Višina 188 mm
Širina 660 mm
Globina 183 mm
Teža 6.5 kg