B&W P5 S2 Slušalke

Št. artikla MPC
714346320233 299,99 €


Opis izdelka

Bowers & Wilkins P5 Series 2 predstavljajo najnovejšo različico klasičnih slušalk z izjemno zvočno izolacijo. Kot pri predhodni generaciji ohranjajo osvežen luksuzni videz in prestižno oblikovanje z usnjenimi dodatki. Z neverjetno kvaliteto zvoka pa ponovno dvigujejo standarde v svojem razredu. Pričarajo popolnoma čist ter prostoren zvok. Nizki toni oz. bass je močen a hkrati naraven. Pozabili boste na slušalke in se prepustili užitkom ob predvajanju Vaše najljubše glasbe. Nihče drug Vas ne pripelje tako blizu resničnemu zvoku kot izdelki Bowers & Wilkins.

 

IZDELAVA

Hi-Fi procesne enote - gonilniki v slušalkah P5 S2 so izdelani tako, da dosegajo raven tistih v Hi-Fi zvočnikih, a z večjo preciznostjo in boljšo kontrolo pretoka glasbe. Rezultat je ogromen korak naprej v kvaliteti zvoka.

Akustično optimizirane ušesne blazinice - akustično optimiziran mrežasti vzorec luknjic omogoča prost prehod zraka skozi ušesne blazinice in zmanjšuje akustično impedanco na minimum.

Uglašeno s strokovnjaki - za uglaševanje je potrebna fina presoja in par izjemnih ušes strokovnjaka. Najboljši strokovnjaki z avdio področja so sodelovali pri uglaševanju in optimiziranju kvalitete zvoka.

 

OBLIKOVNE ZNAČILNOSTI

Materiali visoke kvalitete - izdelane iz natančno obdelanega aluminija in prožnega pravega ovčjega usnja pričarajo maximalno udobje in izjemno vzdržljivost. Ultra mehke ušesne blazinice so prijazne do ušes.

Sodelovanje s podjetjem Apple - slušalke so popoln partner za Vaš iPhone. Z priloženim mikrofonskim kablom lahko upravljate predvajanje glasbe in sprejemate klice.

Odstranljive ušesne blazinice - pritrjene so s pomočjo magnetov. Omogočajo preprosto menjavo kabla ali pa blazinice, v primeru poškodbe. Zakaj bi kupovali nove slušalke, če lahko le zamenjate obrabljene oz. poškodovane blazinice?

 

Tehnične Lastnosti

Model P5 Series 2
Opis Naglavne Slušalke
Tehnične lastnosti

Odstranljive ušesne blazinice

Odstranljiv kabel

Pena ušesnih blaznic z izjemnim dušenjem/izolacijo zvoka

Zložljivo oblikovanje

Nylon damped diaphragm

CCAW Coil

Zvočniki 2x 40mm (1.6in) Full range
Frekvenčni razpon             10Hz - 20kHz
Impedanca 22 ohms
Distorzija (THD) manj kot 0.4% (1kHz/10mW)
Občutljivost 108dB/V pri 1kHz
Vhodi 3.5mm stereo mini jack (CTIA 4-pole)
Dolžina kabla 1.2m
Teža 195g