B&W P5 Wireless Slušalke

Št. artikla MPC
714346323234 399,99 €


Opis izdelka

Bowers & Wilkins P5 Wireless predstavljajo najnovejšo različico klasičnih slušalk z izjemno zvočno izolacijo. Kot pri predhodni generaciji ohranjajo osvežen luksuzni videz in prestižno oblikovanje z usnjenimi dodatki. Z neverjetno kvaliteto zvoka pa ponovno dvigujejo standarde v svojem razredu. Pričarajo popolnoma čist ter prostoren zvok. Nizki toni oz. bass je močen a hkrati naraven. Pozabili boste na slušalke in se prepustili užitkom ob predvajanju Vaše najljubše glasbe. Nihče drug Vas ne pripelje tako blizu resničnemu zvoku kot izdelki Bowers & Wilkins.

Slušalke P5 Wireless imajo vso zmogljivost modela slušalk P5, in to brez kablov - brezžično. P5 Wireless z tehnologijo aptX Bluetooth postavlja nov standard v kvaliteti zvoka in udobju. Z popolnoma univerzalno kompatibilnostjo, kar 17 ur vzdržljivo baterijo in z nagrajenimi komponentami in materiali slušalk P5, so končno tu brezžične Hi-Fi slušalke izjemne kvalitete.

Odvzeli smo kable, a ohranili kvaliteto zvoka! Že dolgo je brezžičnim slušalkam manjkala ena pomembna lastnost: izjemna kvaliteta zvoka. A s slušalkami Bowers & Wilkins P5 Wireless se je vse to spremenilo. Neverjeten in pristen zvok, z dodatkom udobja v brezžični povezljivosti prinaša najboljše obeh svetov.

 

IZDELAVA

Hi-Fi procesne enote - gonilniki v slušalkah P5 Wireless so izdelani tako da dosegajo raven tistih v Hi-Fi zvočnikih, a z večjo preciznostjo in boljšo kontrolo pretoka glasbe. Rezultat je ogromen korak naprej v kvaliteti zvoka.

Ergonomske kontrole - tri elegantno diskretne tipke vgrajene v desno ušesno blazinico omogočajo kontrolo nad poslušanjem glasbe in odgovarjanjem na telefonske klice.

Akustično optimizirane ušesne blazinice - akustično optimiziran mrežasti vzorec luknjic omogoča prost prehod zraka skozi ušesne blazinice in zmanjšuje akustično impedanco na minimum.

Uglašeno s strokovnjaki - za uglaševanje je potrebna fina presoja in par izjemnih ušes strokovnjaka. Najboljši strokovnjaki z avdio področja so sodelovali pri uglaševanju in optimiziranju kvalitete zvoka.

 

OBLIKOVNE ZNAČILNOSTI

Materiali visoke kvalitete - izdelane iz natančno obdelanega aluminija in prožnega pravega ovčjega usnja pričarajo maximalno udobje in izjemno vzdržljivost. Ultra mehke ušesne blazinice so prijazne do ušes.

Bluetooth aptX - z uporabo visoko kvalitetne tehnologije Bluetooth aptX, slušalke P5 Wireless omogočajo pretok Hi-Fi kvalitete glasbe iz Vaše naprave, ne glede na to ali je to pametni telefon, tablični računalnik ali PC oz. prenosni računalnik.

17-urna avtonomija baterija - z najboljšo avtonomijo baterije, 17 ur poslušanja glasbe med polnjenji, Vas slušalke p Wireless ne bodo pustile na cedilu niti na dolgem potovanju. S priloženim USB kablom lahko polnite slušalke kar preko USB vhoda na prenosnem računalniku.

Sodelovanje s podjetjem Apple - slušalke so popoln partner za Vaš iPhone. Z priloženim mikrofonskim kablom lahko upravljate predvajanje glasbe in sprejemate klice.

Odstranljive ušesne blazinice - pritrjene so s pomočjo magnetov. Omogočajo preprosto menjavo kabla ali pa blazinice, v primeru poškodbe. Zakaj bi kupovali nove slušalke, če lahko le zamenjate obrabljene oz. poškodovane blazinice? Odstranljive ušesne blazinice omogočajo hitri priključek kabla (če zmanjka baterije, je vključen tudi 3.5mm kabel, ki omogoča uporabo slušalk tudi s prazno baterijo!), če je to potrebno. Omogoča tudi varno hranjenje slušalk P5 Wireless, ko niso v uporabi.

 

Tehnične Lastnosti

Model P5 Wireless
Opis Naglavne Brezžične Slušalke
Tehnične lastnosti

Bluetooth v4.1

Polnjiva lithium baterija

Pena ušesnih blaznic z izjemnim dušenjem/izolacijo zvoka

Nylon damped diaphragm

CCAW Coil

Zvočniki 2x 40mm (1.2in) Full range
Frekvenčni razpon             10Hz - 20kHz
Impedanca 22 ohms
Distorzija (THD) manj kot 0.4% (1kHz/10mW)
Občutljivost 109dB/V pri 1kHz
Vhodi 3.5mm stereo mini jack (CTIA 4-pole)
Bluetooth kodeki aptX, AAC, SBC
Teža 213g