LifeProof nüüd Zaščitni vodoodporen etui za iPhone 6 Plus, črne barve, 77-50370

Št. artikla MPC
660543354208 99,99 €


Opis

LifeProof ovitek nüüd za Vaš iPhone 6 Plus je super močna zaščita pred udarci, umazanijo, praskami, poškodbami, snegom in vdori vode. Narejen je iz najkvalitetnejših materialov in se idealno prilega elegantnim linijam telefona. Ovitek je bil narejen za najbolj zahtevne pogoje in delo v izrednih razmerah. S svojo kompaktnostjo zagotavlja varnost Vašega telefona. Sedaj ste pripravljeni

Oblikovan za vsa okolja. Zlahka dostopate do zaslona Vašega pametnega telefona. Ohišje je tanko, lahko in nadvse vzdržljivo. Brez težav deluje tudi funkcija branja prstnih odtisov Touch ID. Omogoča dostop do vseh funkcijskih tipk, priključkov ter odprtin. Ohišje ne zaduši zvoka zvočnika telefona, ampak ga zaradi svoje posebne oblike še posebaj poudari. Proti-odbojna optična leča omogoča nemoteno ustvarjanje izjemnih fotografij. Ovitek ostaja vodoodporen tudi takrat, ko imate priključene slušalke.

Izjemno čvrst na otip in moderen na pogled. Namestitev je povsem preprosta, ovitek brez težav popolnoma objame napravo.

Ščiti pred vdorom prahu in vode. Vsi priključki so varno vodotesno zaščiteni. Prilega se vsakemu žepu ter torbici in je dovolj odporen za vsakodnevno uporabo tudi najzahtevnejših uporabnikov. Omogoča popolno tesnenje do 2m pod gladino vode!

Za dodatno zaščito je priložena še zaščitna folija za zaslon, pripomočki za njeno namestitev ter čistilna krpica za brisanje nadležnih sledi prstnih odtisov.

Več o vzdržljivosti ovitka je možno izvedeti na spodnji povezavi video posnetka:

https://youtu.be/5S6mxYmqxQw

 

Vsebina

- zaščitni etui LifeProof nüüd, črne barve

- zaščitna folija za zaslon Vašega pametnega telefona

- čistilna krpica iz mikrovlaken (microfibre)

- plastična kartica za pomoč pri namestitvi folije in odstranitev zračnih mehurčkov

 

Kompatibilen z:

iPhone 6 Plus