Marantz SA8005/N1B (Črn) Super Audio CD Predvajalnik z USB-DAC

Št. artikla MPC
4951035051962 999,00 €


Predstavitev

SA8005  Super Audio CD Player z USB-DAC

Marantz-ovi oblikovalski inženirji so uporabili vse, kar so dosegli v Premium Razredu in uporabili to znanje pri izdelavi izvrstnega SA8005 stereo SACD predvajalnika – vključno z mega porcijo vsestranskosti.

Na primer: zvesto poustvari širok glasbeni spekter brez dodatnih ali manjkajočih podatkov, zahvaljujoč hitrejšemu, nizko-šumnemu in nizko upornemu simetričnemu vezju z visoko kvalitetnimi komponentami. Mehanizem za nalaganje praktično odstrani resonanco, medtem ko njegov zmanjšan spekter popačenja izvleče iz SACD-jev najboljšo kvaliteto glasbe. Tako kot Premium SA-14S1 tudi SA8005 vključuje DAC način. Ima optični in koaksialni digitalni vhod, kot tudi USB-B direktno povezavo z vašim PC-jem. To pomeni, da lahko uporabljate predvajalnikov visoko kvalitetni DAC in visoko kvalitetni avdio izhod z HDAM-SA2 moduli. Zato ta novo razviti predvajalnik vključuje tudi našo najnovejšo tehnologijo izolacije signala, ki praktično odstrani PC hrup. Predvajalnik lahko nastopa kot zvočna kartica PC-ja, USB-B vrata pa delujejo v asinhronem načinu, ki ne podpira le 192 kHz / 24 bits, ampak tudi DSD 2.8Mhz in 5.6Mhz za maksimalno vsestranskost in zmogljivost. Vsi ti različni viri uporabljajo enako avdio obdelavo, tako da bo vsa vaša glasba oddajala enako intenziven sijaj, energijo in podrobnosti – ne glede na vir. Uživajte!

OPOZORILO: Da bi lahko povezali in predvajali avdio iz oebnega računalnika via USB povezave je potrebno najprej namestiti ustrezno programsko opremo. Za APPLE računalnike to ni potrebno.

Več na povezavi: http://www.marantz.co.uk/DocumentMaster/master/SA8005_EN01_1.pdf

  

Glavne lastnosti

  • SA-CD / CD playback, USB-A and DAC-Mode (USB-B, opt & coax in) for HD-Audio
  • USB-B port works in asynchronous mode and capable of handling PCM up to 192kHz/24bits and DSD2.8 & 5.6Mhz direct streaming
  • Analog audio circuits featuring Marantz HDAM®-SA2 for high quality audio 
  • High Current Audiophile DAC CS4398 and low jitter dual system clock 
  • Toroidal Transformer and high quality customized components
  • Double layered bottom plate for extra stability 
  • Headphone Amplifier with HDAM®-SA2
  • System remote to control Amplifier, CD-Player and Network Player