Marantz SA11S3/N1B (Črn) Premium Super Audio CD Predvajalnik

Št. artikla MPC
4951035049105 3.999,00 €


Predstavitev

SA-11S3 PREMIUM SUPER AUDIO CD PLAYER

Tretja generacija spektakularnih SA-11 predstavlja najnovejši mehanizem za dva SACD diska in novi High Current Audiophile D/A konverter. Rezultat je finejše in bolj delikatne avdio podrobnosti. Vendar pa je SA-11S3 že pred temi izboljšavami postavljal standarde za predvajalnike, ker uporablja veliko naprednih tehnologij, ki so bile razvite za referenčno serijo SA-7S1. Uporablja, na primer, ekskluzivno Marantz-ovo Dynamic Digital Filtering tehnologijo zaradi katere standardni CD-ji zvenijo kot SACD-ji. Ponuja dva filtra za različne okuse in ne samo za CD-je ampak za vse digitalne signale. Uporablja pa tudi izjemno zmogljiv algoritem, ki se je prej uporabljal izključno v profesionalnih studiih. Ta tip filtriranja ohranja več podrobnosti in še širši glasbeni spekter ter popolno ravnotežje.


Ponuja pa tudi popolnoma uravnoteženo upravljanje signala na kratkih, simetričnih in diskretnih arhitekturah vezij, kot tudi HDAM®SA2 module. Izjemno natančna notranja ura, zmanjša tresenje na minimum medtem, ko togo dvoslojno ohišje zaduši še nekaj preostalega vibriranja. Da bi signal ohranili kar se da čist je ohišje pobakreno in sistemski blok zaščiten. Pridobili boste tudi visoko kvalitetni izhod za slušalke z HDAM®SA2 in current feedback ojačevanje. Dodali smo tudi USB vhod na sprednjo ploščo za playback in napajanje. DAC način ponuja tri načine digitalnih vhodov - USB-B deluje v asinhronem načinu, ko je direktno povezan z računalnikom, plus koaksialni in optični digitalni vhod. Vse to pomeni, da dobite več podrobnosti in več emocij kot kadarkoli prej. Vse to na široko odprtem glasbenem odru, ki pozicionira vsak inštrument in vsak vokal z izjemno natančnostjo. Resnično izjemen užitek.

OPOZORILO: Za povezavo in predvajanje avdio datotek iz osebnega računalnika preko USB kabla (z uporabo SA-11S3 DAC načina) je potrebno najprej namestiti primerno programsko opremo na vaš PC ali MAC. Programsko opremo si lahko prenesete na proizvajalčevi spletni strani.

Več na povezavi: http://www.marantz.co.uk/DocumentMaster/UK/SA11S3_EN.pdf

  

Glavne lastnosti

  • Super Audio CD and CD playback 
  • 192kHz/24bit High Current Audiophile D/A Converter 
  • DAC operation mode with USB-B, optical and coaxial digital input 
  • USB-B port in asynchronous mode is capable of handling 192kHz/24bits 
  • Marantz proprietary Dynamic Digital Filtering for CD and DAC input 
  • Selectable digital filters for personal taste
  • USB-A port on front for playback from an iPod or USB device
  • Analog audio circuits featuring Marantz HDAM®SA2 and HDAM®
  • Balanced XLR outputs 
  • Toroidal transformer and copper plated chassis
  • ECO Friendly: Auto standby, low power consumption in standby mode