B&W T7 Brezžični prenosni glasbeni sistem FP37028

Št. artikla MPC
714346321049 349,01 €


BOWERS & WILKINS T7 HI-FI BLUETOOTH ZVOČNIK

Iz tovarne dobrega zvoka prihaja prvi zares prenosni HiFi zvočnik; Bluetooth aptX. 

T7 prenosni zvočnik uporablja enake DSP (Digital Signal Processing) tehnologije kot njegovi večji bratje iz wireless serije, kar mu omogoča impresiven bas in natančne visoke tone, celo pri višji glasnosti. 

 

Opis izdelka

Bowers & Wilkins T7 FP37028 je prenosni zvočni Hi-Fi sistem izjemnih zmožnosti. Je popolne velikost za postavitev v katerikoli prostor, pa naj bo to spalnica, kuhinja ali pa kar zunaj na prostem. Sedaj lahko poslušate vašo najljubšo glasbo na mestih, ki jih drugi zvočni sistemi ne morejo doseči.

Premium videz so dosegli s pomočjo Micro Matrix strukture, ki tudi občutno izboljšuje zvok. S svojo težo od 950 gramov ne bo nikomur predstavljal težav pri prenosu, zahvaljujoč gumijastim robovom pa tudi odlično želi v roki in ponuja dobro zaščito od udarcev in prask.

T7 prenosni zvočniški sistem združuje visoko kvalitetno brezžično Bluetooth pretakanje glasbe z priročnostjo zvočnika z možnostjo polnjenja ter dolgo avtonomijo baterije za fantastično vzdušje kjerkoli se nahajate. Zahvaljujoč najnaprednejšim tehnološkim rešitvam podjetja Bowers & Wilkins Vam sistem zagotavlja najboljši in najčistejši zvok v svoji kategoriji.

Glasbo lahko pretakate z katerekoli naprave, ki podpira Bluetooth tehnologijo. Tako se lahko povežete kar s svojim pametnim mobilnim telefonom, tabličnim računalnikom ali prenosnikom. Ohišje je nadvse privlačno in kompaktno, zmogljiva baterija pa omogoča predvajanje v najboljši kvaliteti kar 18h. Upravljanje je povsem preprosto s pomočjo funkcijskih tipk.

Na zgornjem delu zvočnika se nahajajo gumbi za nadzor naprave – povezovanje, play/pause in nastavljanje glasnosti. Na zadnjem delu se nahaja vtičnica za polnjenje in AUX vhod za povezavo z različnimi viri.

Več tudi na videoposnetku: https://www.youtube.com/watch?v=cQTNhO2tkrA

 

Lastnosti

Model T7
Opis Brezžižni glasbeni sistem
Tehnične lastnosti Bluetooth
Digital Signal Processing (DSP)
High Quality Class D amplifiers
Rechargeable lithium ion battery
Zvočniki 2x 50mm (2.0 in) Full range
2 x Auxiliary Bass Radiators (ABR)
Frekvenčni raspon 58Hz - 19kHz +/-3dB
Frequenčni razpon II -6dB@ 50Hz to 21kHz
Moč ojačevalca 2 x 12W
Priključna napetost 100-240Vac, 50/60Hz, 1.0A, (Power supply)
Poraba (max) 0.141W - 0.317W
Vhodi Analogni  (3.5mm mini jack)
Višina 114 mm
Širina 210 mm
Globina 54 mm
Teža 0,94 kg
Ohišje Polycarbonate
Mrežica Metal