B&W 684 S2 WHITE -NOVA SERIJA 600 PAR

Št. artikla MPC
714346319664 1.050,03 €


Zvočnik B&W 684 S2,NOVA SERIJA 600  je sposoben izjemno čistega in natančnega zvoka. Idealen je za kombiniranje reprodukcije stereo zvoka in domačega kina v manjših in srednje velikih prostorih.

Nova serija 600 je radikalno redizajnirana in nadgrajena z najsodobnejšimi avdio tehnologijami.uporaba že preverjenih legendarnih membran narejenih iz kevlerja,visokotonec pa je kompletno nov razdvojen z dvojno kupolo,ki sta aluminijasti,izpostavljena centralna kupola je pritrjena na ozadje druge.Rezultat tega je izredna lahkotnost in občutna rigidnost skupaj.Visokotonec je fizično ločen od kabineta zvočnika,kar mu daje neverjetno ostrost in možnost izvrstne disperzije zvočne slike.Zvočniki imajo antiresonančni čep za srednje tonske enote

Za manjše in srednje velike prostore, kjer želite zvočnik, ki ne zavzame veliko, a še vedno napolni prostor z bogatim zvokom, je B&W 684 S2 idealna izbira. Dejstvo, da je prirejen za pritrditev na stojalo, steno ali polico, predstavlja navdušujočo izbiro.

DOBITNIK ocene testa #5 stars# revija WHAT HI-FI

684- samostoječi zvočnik ; v novi verziji najtanjši do sedaj, rezultira kombinacijo maksimalne moči,  preciznosti in muzikalnosti.Izboljšan je z novim visokotonci z dvojnima ločenima kupolama, in  antiresonančnim čep zaporami, zahvaljujoč temu ima brezkompromisno kvaliteto zvoka in tanko linijo. »Stari« zvočniki 685, so dobitniki EISA nagrade,a nov model ima vgrajene nove izboljšane  visokotonce in antiresonančne čep zapore, zato verjamemo v nadaljevanje njihoga slovesa,  kot best buy bookshelf zvočnik v svoji klasi zvočnikov.

Z izboljšavo zvočniških enot je serijanova  600 posegla v najmanjše možno cross-over območje. Izbrane komponente količinsko manjšega števila, vendar večje kvalitete - ročno izbrane po opravljenih izčrpnih zvočnih preizkusov - so pripomogle k občutnim znižanjem popačenja signala.
Ne glede na to, ali uživate v Hi-Fi stereu ali v domačem razvedrilu, še nikoli niste bili tako blizu zvoka kot je bil posnet.


Tehnični podatki:

 

Vrsta:

Dvo-sistemski zvočnik
Nautilus dvojni razdvojeni alu kupolast visokotonec (tweeter)
Kevlar stožičast nizko/srednjetonec
Flowport

Veikosti enot: 1x 25mm (1") visokotonec
1x 130mm (5") nizko/srednjetonec
Frekvenčni razpon: -6dB pri 45Hz in 50Hz
72Hz-22kHz +-3dB na referenčni osi
Občutljivost: 87dB spl (2.83V, 1m)
Nominalna impedanca: 8 Ohm (minimalno 3.5 Ohma)
Crossover frekvenci: 4kHz
Priporočena moč ojačevalca: 25W - 150W @8 Ohm
Dimenzije (VxŠxG)mm: 920 x 160 x 234mm
Teža: 14,2 kg
Barve: Black,White