VOGELS DesignMount NEXT 7840 kanal za kable

Št. artikla MPC
8712285325342 99,98 €


Opis

"Popolni domači zabavni sistem". Ste se kdaj vprašali kako izgleda? Začne se z nosilcem Vogel's DesignMount nadaljuje pa z Vogel's Cable Coulmn (ohišje za kable), AV Multi Support (polica) in Universal Sound Bar (zvočnik). Celoten sistem skupaj ustvarja edinstveno osrednjo točko na steni Vašega prostora in deluje zares enkratno.

100cm dolg Vogel's DesignMount NEXT 7840 Cable Column kanal za kable podaljša aluminijski izgled kompleta DesignMount. Vanj je možno skriti do 10 kablov.

 

Vogel's DesignMount je je prelomna točka v razvoju stenskih nosilcev in prinaša na trg svež ter moderen videz. Nosilec je oblikovan z 40 leti izkušenj najboljših inženirjev in oblikovalcev. Posebna pozornost je bila posvečena vsakemu detajlu, s ciljem, da bi bil nosilec neverjetno luksuznega videza. Prevzel Vas bo s svojim videzom in elegantno lahkotno uporabo.

Vogel's DesignMount je prejela dve največji priznanji v tehnološkem oblikovalskem svetu; "Red Dot" in "iF Product Design Award". Nudi izjemno eleganco in prilagodljivost v enem samem TV stojalu. Čist videz ustvarimo s prikritjem kablov.

Več o izdelku: 

https://www.youtube.com/watch?v=_Gm36X8gMHs

https://www.youtube.com/watch?v=KsVDynsUByA

 

Specifikacije

      Največje število skritih kablov         10                                                                             
 Ključne značilnosti   Preprosta montaža, brezhibno oblikovanje
Nagrade   iF Product Design Award 2014
 Garancija   Doživljenska
 Material   Aluminij
Dolžina (cm)   100
Sistem za prikritje kablov   Da
Globina (cm)   2
Barva   Srebrna (aluminij)
 Kompatibilnost   Vogel's DesignMount NEXT 7345