VOGELS DesignMount NEXT 7345 stenski TV nosilec

Št. artikla MPC
8712285325304 299,00 €


Opis

Vogel's DesignMount je je prelomna točka v razvoju stenskih nosilcev in prinaša na trg svež ter moderen videz. Nosilec je oblikovan z 40 leti izkušenj najboljših inženirjev in oblikovalcev. Posebna pozornost je bila posvečena vsakemu detajlu, s ciljem, da bi bil nosilec neverjetno luksuznega videza. Prevzel Vas bo s svojim videzom in elegantno lahkotno uporabo.

Vogel's DesignMount je prejela dve največji priznanji v tehnološkem oblikovalskem svetu; "Red Dot" in "iF Product Design Award". Nudi izjemno eleganco in prilagodljivost v enem samem TV nosilcu.

Vogels's DesignMount je narejen za vzdržljivost. S čistim videzom in elegantnimi linijami ustvarja edinstven komplet za pritrditev TV in dodatne opreme na zid. Nosilec NEXT 7345 se skoraj dobesedno zlije s steno, saj med njima ostaja le minimalen razmik. Zaradi posebne konstrukcije se nosilec gladko raztegne stran od zidu in se nagiba za 20° s kotom zasuka kar 120°. Kakovosten in robusten okvir je ustvarjen za podporo TV-jev z velikostjo ekrana med 40'' in 65'' (102-165cm), teže do 30kg. Ob izdelavi nosilca je bil puščen ogromen pečat Vogel's-ove zapuščine. Vključen je tudi sistem za zaščito zaslona "Screen Protection System".

Ščiti Vaš TV pred udarci v steno. Neverjetna lastnost ohišja je lahkotno in gladko premikanje zaslona na njem. Premikate ga lahko že z majhnim potiskom prsta. Temu služi nova tehnologija "Smart Movement Mechanisem".

Čist videz ustvarimo z prikritjem kablov "Cably Inlay System" patentiran pri podjetju Vogel's. Nosilca z bolj luksuznim videzom ne boste našli!

Več o izdelku: 

https://www.youtube.com/watch?v=BWHv5o1sBN8

https://www.youtube.com/watch?v=_Gm36X8gMHs

https://www.youtube.com/watch?v=KsVDynsUByA

 

Specifikacije

Najmanjša velikost zaslona   40''
Največja velikost zaslona   65''
       Največja teža naprave (kg)          30                                                                              
 Kot vrtenja   120°
Kot nagiba   20°
 Ključne značilnosti   Preprosta in natančna montaža
Nagrade   iF Product Design Award 2014
 Garancija   Doživljenska
 Material   Brušen aluminij, kromirani dodatki
    Največja oddaljenost od stene (mm)      720
       Najmanjša oddaljenost od stene (mm)          72
Število gibljivih zglobov   3
Razmik med luknjami   Min 100x200 / Max 600x400
Sistem za prikritje kablov   Da
Barva   Črna
 Kompatibilnost   Univerzalen