VOGELS TMS 1030 stenski paket z gibljivo roko za tablične računalnike (univerzalen), držalo + nosilec z gibljivo roko

Št. artikla MPC
8712285326745 104,98 €


Opis

Paket Vogel's RingO TMS 1030 Tablet Flex Pack vsebuje držalo tabličnega računalnika ter stenski nosilec z gibljivo roko. Stenski nosilec je moderen priključek, ki ga lahko privijačimo ali prilepimo na skoraj vse površine. Izdelan je bil s pomočjo bogatih izkušenj podjetja Vogel's na področju nosilcev raznoraznih zaslonov, zovčnikov, ipd.. Zaradi gibljive roke dobimo občutek da tablični računalnik lebdi v zraku. Katerikoli tablični računalnik z Vogel's-ovim držalom (Holder) se lahko preprosto pripne na stenski nosilec (Flex Mount), kjer le ta visi varno na svojem mestu, pripravljen za gledanje slik, filmov, kuharskih receptov, branje knjige, gledanje televizije ali uporabo katerekoli druge aplikacije.

Ko je nosilec montiran je prosto vrteč okoli svoje osi za celih 360°, sistem zaklepa pa poskrbi za varno in nepremično podporo. Prav tako preprosto je snemanje tabličnega računalnika z nosilca. Vse skupaj pa lahko premikamo z gibljivo in raztegljivo roko nosilca ter si tablični računalnik nastavimo točno tja, kjer ga potrebujemo. Poleg tega je omogočen tudi nagib naprej/nazaj oziroma gor/dol za kar 90°.

Držalo popolnoma objame Vaš tablični računalnik, saj je bilo razvito posebej zanj. Je izjemno tanko in skoraj neopazno. Pametno oblikovanje držala omogoča nemoteno uporabo vseh funkcijskih tipk, odprtin in priključkov tabličnega računalnika. Brez težav uporabljate HD kamero, povežete napravo z USB-kablom itd.

Primeren je za vse tablične računalnike z velikostjo zaslona 7-12'' (15-22 cm) in debeline 0.2-0.5'' (0.5-1.3 cm).

Več o izdelku:

https://www.youtube.com/watch?v=HqSQeHvhkEQ


Specifikacije

Najmanjša velikost zaslona   7''
Največja velikost zaslona   12''
       Največja teža naprave (kg)          1.0                                                                
 Kot vrtenja   360°
Kot nagiba   90°
 Ključne značilnosti   Premikanje in nagibanje za najboljši vidni kot      
 Nagrade izdelke   Plus X award 2011 Best Product award
 Garancija   Življenska
   Največja oddaljenost od zidu (mm)     200
   Najmanjša oddaljenost od zidu (mm)      44
 Napajanje   brez
Število vrtišč   3
Barva   Črna in srebrna
 Kompatibilnost   Vsi tablični računalniki