VOGELS TMS 1020 avto paket za tablične računalnike (univerzalen), držalo + avto nosilec

Št. artikla MPC
8712285326721 89,99 €


Opis

Paket Vogel's RingO TMS 1020 Tablet Car Pack vsebuje držalo tabličnega računalnika ter avto nosilec. Katerikoli tablični računalnik z Vogel's-ovim držalom (Holder) se lahko preprosto pripne na avto nosilec (Car Mount), kjer le ta stoji varno na svojem mestu, pripravljen za gledanje slik, filmov, ali uporabo katerekoli druge aplikacije.

Ko je nosilec montiran je prosto vrteč okoli svoje osi za celih 360°, sistem zaklepa pa poskrbi za varno in nepremično podporo. Prav tako preprosto je snemanje tabličnega računalnika z nosilca. Omogoča tudi nagib naprej/nazaj za 15°, kar bistveno izboljša vidni kot ter kvaliteto uporabe.

Držalo popolnoma objame Vaš tablični računalnik, saj je bilo razvito posebej le zanj. Je izjemno tanko in skoraj neopazno. Pametno oblikovanje držala omogoča nemoteno uporabo vseh funkcijskih tipk, odprtin in priključkov tabličnega računalnika. Brez težav uporabljate HD kamero, povežete napravo z USB-kablom itd.

Primeren je predvsem za tiste, ki ste veliko na poti. Je najboljši ter najvarnejši način za Vaše potnike, da uporabljajo svoje tablične računalnike. Za namestitev ne potrebujete nobenega orodja. Nosilec je preprosto, trdno in varno pričvrščen na počivalnik za glavo na prednjih sedežih (primerno za razmak med 10-20cm). Ko je nosilec nameščen se vsakokrat preprosto namesti ali pa odpne tablični računalnik. Pravi način za užitek v vožnji.

Primeren je za vse tablične računalnike z velikostjo zaslona 7-12'' (15-22 cm) in debeline 0.2-0.5'' (0.5-1.3 cm).

Več o izdelku:

https://www.youtube.com/watch?v=pnZkpaYC29o&index=3&list=PLEDACFEC71C962058

https://www.youtube.com/watch?v=x5yUZBmFvAo&index=10&list=PLEDACFEC71C962058

 

Specifikacije

Najmanjša velikost zaslona   7''
Največja velikost zaslona   12''
       Največja teža naprave (kg)          1.0                                                                
 Kot vrtenja   360°
Nagib   15°
 Ključne značilnosti   Preprosta montaža, varna namestitev
 Nagrade izdelke   Plus X award 2011 Best Product award
 Garancija   Življenska
 Material   PC+ABS in aluminij
 Napajanje   brez
Barva   Črna
 Kompatibilnost   Vsi tablični računalniki