VOGELS TMM 125 stenski nosilec z gibljivo roko

Št. artikla MPC
8712285320262 69,99 €


Opis

Vogel's RingO TMM 125 Flex Mount je stenski nosilec z gibljivo roko za Vaš tablični računalnik. Stenski nosilec je moderen priključek, ki ga lahko privijačimo ali prilepimo na skoraj vse površine. Izdelan je bil s pomočjo bogatih izkušenj podjetja Vogel's na področju nosilcev raznoraznih zaslonov, zovčnikov, ipd.. Zaradi gibljive roke dobimo občutek da tablični računalnik lebdi v zraku. Katerikoli tablični računalnik z Vogel's-ovim držalom (Holder) se lahko preprosto pripne na stenski nosilec (Flex Mount), kjer le ta visi varno na svojem mestu, pripravljen za gledanje slik, filmov, kuharskih receptov, branje knjige, igranje iger, gledanje televizije ali uporabo katerekoli druge aplikacije.

Ko je nosilec montiran je prosto vrteč okoli svoje osi za celih 360°, sistem zaklepa pa poskrbi za varno in nepremično podporo. Prav tako preprosto je snemanje tabličnega računalnika z nosilca. Vse skupaj pa lahko premikamo z gibljivo in raztegljivo roko nosilca ter si tablični računalnik nastavimo točno tja, kjer ga potrebujemo. Poleg tega je omogočen tudi nagib naprej/nazaj oziroma gor/dol za kar 90°.

Držalo, ki ga je možno kupiti ločeno, popolnoma objame Vaš tablični računalnik, saj je bilo razvito posebej le zanj. Je izjemno tanko in skoraj neopazno. Pametno oblikovanje držala omogoča nemoteno uporabo vseh funkcijskih tipk, odprtin in priključkov tabličnega računalnika. Brez težav uporabljate HD kamero, povežete napravo z USB-kablom itd.

Več o izdelku:

https://www.youtube.com/watch?v=HqSQeHvhkEQ

 

Specifikacije

Najmanjša velikost zaslona   7''
Največja velikost zaslona   12''
       Največja teža naprave (kg)          1.0                                                                
 Kot vrtenja   360°
Kot nagiba   90°
 Ključne značilnosti   Premikanje in nagibanje za najboljši vidni kot
 Nagrade izdelke   Plus X award 2011 Best Product award
 Garancija   Življenska
 Material   Aluminij
 Napajanje   brez
Število vrtišč   4
Barva   Srebrna
 Kompatibilnost   Vsa Vogel's RingO držala