VOGELS TMM 107 tanek stenski nosilec (2x)

Št. artikla MPC
8712285321269 34,99 €


Opis

Paket Vogel's RingO TMM 107 Wall Mount Double Pack Thin vsebuje 2 diskretna in elegantna stenska nosilca. Lepiti ali vrtati? Najnovejša tehnologija podjetje Vogel's je novi ultra tanek stenski nosilec, ki združuje lepoto in uporabnost v popolno rešitev montaže tabličnega računalnika na željeno pozicijo.

V nekaterih primerih bi bilo imeti odlično nosilec za tablični računalnik na steni, a žal tam ne moramo vrtati, naprimer na čolnu, v počitniški prikolici ali manjši kopalnici. Stenski nosilec RingO ima super močan obojestranski lepilni trak, ki močno, hitro in zanesljivo pričvrtsi nosilec na skoraj vse podlage.

Katerikoli tablični računalnik z Vogel's-ovim držalom (Holder) se lahko preprosto pripne na stenski nosilec (Wall Mount), kjer le ta visi varno na svojem mestu, pripravljen na gledanje slik, filmov, kuharskih receptov ali uporabo katerekoli druge aplikacije. Stenski nosilec je skrit in neopazen, omogoča pa vrtenja napreve v željeno lego.

Ko je nosilec montiran je prosto vrteč okoli svoje osi za celih 360°, sistem zaklepa pa poskrbi za varno in nepremično podporo. Prav tako preprosto je snemanje tabličnega računalnika z nosilca.

Več o izdelku:

https://www.youtube.com/watch?v=wMtRKiRT4s4&index=6&list=PLEDACFEC71C962058

 

Specifikacije

Najmanjša velikost zaslona   7''
Največja velikost zaslona   12''
       Največja teža naprave (kg)          1.0                                                                
 Kot vrtenja   360°
 Ključne značilnosti   Preprosta montaža
 Nagrade izdelke   Plus X award 2011 Best Product award
 Garancija   Življenska
 Material   Aluminij
 Napajanje   brez
Oddaljenost od stene   5mm
 Kompatibilnost   Vsa Vogel's RingO držala