Cygnett Zaščitni tanek etui iz PC in aluminija ALTERNATE + zaščita zaslona za iPhone 5S/5, črno-zelene barve, CY1225CPALT

Št. artikla MPC
848116006352 9,75 €


Opis

Cygnett ovitek ALTERNATE za Vaš iPhone 5S/5 je super tanka zaščita pred udarci, praskami in poškodbami. Narejen je iz PC in aluminija ter se idealno prilega elegantnim linijam telefona.

Ovitek je izjemno čvrst na otip in moderen na pogled. Namestitev je povsem preprosta, ovitek brez težav popolnoma objame napravo. Je stilsko moderen, sestavljen iz dveh barv. Ima elegantno zaključene robove in omogoča preprosto menjavo zgornjega in spodnjega dela z drugimi barvami. Tako lahko povsem prilagodite telefon vaši osebnosti in stilu.

Prilega se vsakemu žepu ter torbici in je dovolj odporen za vsakodnevno uporabo tudi najzahtevnejših uporabnikov. S popolnim, čistim ter elegantnim videzom ščiti Vaš telefon in omogoča dostop do vseh funkcijskih tipk, priključkov ter odprtin. Primeren za delo in zabavo.

Za dodatno zaščito je priložena še zaščitna folija za zaslon, pripomočki za njeno namestitev ter čistilna krpica za brisanje nadležnih sledi prstnih odtisov.

Več o ovitku je možno izvedeti na spodnji povezav video posnetka:

https://www.youtube.com/watch?v=hTuupCv_9Og

 

Vsebina

- zaščitni etui ALTERNATE, črno-zelene barve

- zaščitna folija za zaslon Vašega pametnega telefona

- čistilna krpica iz mikrovlaken (microfibre)

- plastična kartica za pomoč pri namestitvi folije in odstranitev zračnih mehurčkov

 

Kompatibilen z:

iPhone 5S/5