Cygnett Zaščitni svetleč etui FORM + zaščita zaslona za iPhone 5C, modre barve, CY1251CPFOR

Št. artikla MPC
848116006611 7,99 €


Opis

Cygnett ovitek FORM za Vaš iPhone 5C je tanka zaščita pred udarci, praskami in poškodbami. S svojo barvo poživi telefon, saj je prevlečen s svetlečo barvo. Narejen je iz trdega PC ohišja, ki zagotavlja čvrst oprijem in izjemno zaščito. Na dnu hrbtne strani se nahaja aluminijasta značka z logotipom, na notranji strani ovitka pa najdemo različne skrivnostne motive.

Na otip je zelo prijeten, se popolnoma ergonomsko prilega dlani ter onemogoča drsenje. Namestitev je povsem preprosta, ovitek brez težav popolnoma objame napravo.

Prilega se vsakemu žepu ter torbici in je dovolj odporen za vsakodnevno uporabo tudi najzahtevnejših uporabnikov. S popolnim, čistim ter elegantnim videzom ščiti Vaš telefon in omogoča dostop do vseh funkcijskih tipk, priključkov ter odprtin.

Za dodatno zaščito je priložena še zaščitna folija za zaslon, pripomočki za njeno namestitev ter čistilna krpica za brisanje nadležnih sledi prstnih odtisov. Za izviren videz pa dobite v paketu še aluminijasto nalepko za tipko "home button", ki se ujema z barvo Vašega ohišja.

 

Vsebina

- zaščitni etui FORM, modre barve

- zaščitna folija za zaslon Vašega pametnega telefona

- čistilna krpica iz mikrovlaken (microfibre)

- plastična kartica za pomoč pri namestitvi folije in odstranitev zračnih mehurčkov

- aluminijasta nalepka za tipko "home button" v barvi ohišja

 

Kompatibilen z:

iPhone 5C