ITSKINS Bumper TPU etui VENUM + zaščita zaslona in hrbta za iPhone 5S/5, črno-oranžne barve, APH5-VENUM-BKOR

Št. artikla MPC
4895177111118 7,99 €


Opis:

Zaščitni etui linije VENUM 2.0 podjetja ITSkins je ohišje sestavljeno iz kombinacije barvnega trdega polikarbonatnega ohišja prevlečenega z UV zaščito in črnega mehkega dela iz silikona in TPU. Zagotavlja absorbcijo raznoraznih udarcev in odrgnin, brez da bi s tem poškodovali aparat.

Z bumper ohišjem Venus dobimo ultra tanko ohišje in nepremagljivo zaščito Vaše naprave pred udarci. Zaradi dvignjenih robov ohišja je je zaščiten zaslon telefona tudi, ko je le ta obrnjen z ekranom navzdol.

Namestitev je povsem enostavna, ovitek pa varno ščiti vse stranice in robove pred udarci ter praskami. Za zaščito zaslona je priložena tudi zaščitna folija, tako da je zagotovljena varnost pred praskami in nadležnimi prstnimi odtisi.

Za dodatno zaščito telefona je k ohišju priložena tudi folija, ki prekrije hrbtno stran naprave in jo prav tako ščiti pred praskami, ki nehote znižajo privlačnost ter vrednost Vašega pametnega telefona.

Z popolnim elegantnim videzom zaščitite vaš pametni telefon, brez da bi s tem onemogočali kakršnokoli njegovo funkcijo, saj omogoča preprost dostop do vseh tipk, priključkov in odprtin.

 

Izdelek si lahko ogledate tudi na spodnjem video posnetku:

https://www.youtube.com/watch?v=TBmvK4mjhfM

 

Vsebina:

- zaščitni etui s pokrovom VENUM črno-oranžne barve

- zaščitna folija za zaslon Vašega pametnega telefona

- zaščitna folija za zadnjo stran telefona

- čistilna krpica iz mikrovlaken (microfibre)

- plastična kartica za pomoč pri namestitvi folije in odstranitev zračnih mehurčkov

 

Kompatibilen z:

iPhone 5 / 5S