B&W PANORAMA 2 SOUNDBAR SYSTEM

Št. artikla MPC
714346315703 1.698,97 €


ODLIČEN SOUNDBAR S SURROUND ZVOKOM

Uživajte v odlični reprodukciji kino zvoka s tem edinstvenim središčnim zvočnikom.

 

Televizorji so z leti postajali vse tanjši, ob enem pa vztrajno dvigovali kakovost svoje slike. Zvok pa je druga zgodba – kot da je obtičal v razvoju! Da ste lahko uživali v kino doživetju v vaši hiši, ste potrebovali vsaj nekaj velikih zvočnikov, ki jih je bilo potrebno razporediti na nekaj mest po sobi.

 

B&W Panorama 2 odpira popolnoma novo dimenzijo hišne zabave, vašem televizorju pa omogoča resnično impresiven surround zvok – iz samo enega diskretnega zvočnika. Nova verzija tega odličnega zvočnika je sestavljena iz popolnoma novih visokotonskih, srednjetonskih in bas enot, kar je privedlo do drastično izboljšanih akustičnih zmogljivosti.

 

Panorama 2 vsebuje 3 HDMI vhode in 1 HDMI izhod, kar vam omogoča priklop Blu-Ray predvajalnika, igralnih konzol in podobno. Daljinski upravljalnik je seveda prisoten, nadzor na sami napravi pa se izvaja s pomočjo dotika (zaslon se vklopi, ko pred njim pomahate z roko!).

 

John Bowers že od leta 1965 sanja o popolnem zvočniku – ki prinaša zvok do poslušalca točno v takšni obliki, v kateri je bil posnet. To je bil cilj Bowers&Wilkins pred 50 leti, kar ostaja tudi danes. S tem zvočnikom dobite občutek, da lahko dotaknete zvok... Kar je izkušnja, ki je ne smete zamuditi.

 

Doživite filme, glasbo in igre na način za katerega ste mislili, da je ne mogoč – samo z surround B&W zvočnikom Panorama 2.