B&W A7 AIR PLAY Brezžična glasbena postaja

Št. artikla MPC
714346314720 699,00 €


 

AIRPLAY DOCK ZVOČNIK VISOKE MOČI

Odličen dock zvočnik, ki združuje avdio inžiniring najboljše kakovosti in HiFi Apple Airplay.

V kolikor iščete odličen zvok za manjše sobe je A7 odlična izbira. S svojih 2x25 W moči na visokotoncih in 1x50 W moči subwooferja je A7 nekoliko močnejši od svojega manjšega brata (B&W A5), med tem ko si ostale tehnologije delita.

Spomnite se neke pesmi in jo zavrtite v istem trenutku – z Apple AirPlay tehnologijo za brezžično predvajanje glasbe z vaših iPhone, iPad, iPod Touch naprav brez izgube v kakovosti zvoka. Enako velja tudi za predvajanje s PC-ja v programu iTunes.


DIZAJN

Minimalističen pristop Bowers & Wilkins dock zvočnika je postal standard za skoraj vse docke – aluminijasto kovinsko ohišje z črnimi rešetkami, okrašeno z nekaj majhnih gumbov. Morda izgleda, kot da Apple zahteva takšen minimalističen stil za opremo njihovih naprav, vendar je prav Bowers & Wilkins bil prvi, ki je uvedel takšen izgled dockov.


FUNKCIJE

A5 dock ima klasičen 3.5 mm vhod za slušalke, in en USB vhod za povezavo s PC ali katerem koli mp3 predvajalnikom. Glede na to, da je njegova največja prednost WiFi povezovanje z napravami, mu proizvajalec ni namenil samostojni dock za Apple naprave, vendar lahko brez težav svoj iPod/iPhone/iPad priključite na USB z kablom, ga polnite in poslušate vašo najljubšo glasbo na zvočniku.

Naprava ima priložen daljinski upravljalnik z klasičnimi funkcijami – Power, Volume, Play/Pause, Track Forward/Backward, ter Aux input in  Airplay stikalo.

Zvočniki so presenetljivo glasni glede na svojo velikost, dodatno pa jih lahko prilagodite z iPhone aplikacijo “EQ10”, ki vam omogoča nastavljanje equalizerja in večjim nadzorom stopnje glasnosti.


ZAKLJUČEK

Glede na vse je B&W A7 brezžični avdio sistem, ki je enostaven za uporabo, z brezplačno B&W aplikacijo za povezovanje z iPod, iPhone, iPad, PC in Mac napravami  pa vam omogoča brezskrbne užitke v vaši glasbeni zbirki – brez potrebe po vstajanju!

 

 

 

 

Model A7
Description Wireless Music System
Technical features Apple® AirPlay® technology
Digital Signal Processing (DSP)
High Quality Class-D amplifier
Switch mode power supply
USB streaming from PC / Mac®
Flowport™
Remote control
Drive units 2x 25mm (1.0in) Nautilus™ tube aluminium tweeter
2x 75mm (3.0in) Midrange
1x 150mm (6.0in) Subwoofer
Frequency response 40Hz - 36kHz ±3dB on reference axis
Frequency range -6dB at 36Hz and 42kHz
Amplifier power output 2x 25W (tweeter)
2x 25W (midrange)
1x 50W (subwoofer)
Input voltage 100V - 240V ~ 50/60Hz
Rated power consumption 100 W
Standby power consumption Inputs Network (RJ45 Ethernet or Wi-Fi)
Auxiliary - analogue / optical digital (3.5mm mini jack)
Streaming, synchronization & firmware upgrades (USB 2.0)
Height 220mm
Width 360mm
Depth 160mm
Net weight 5.7kg
Enclosure Glass filed ABS
Grilles Black cloth
AirPlay compatibility iPhone, iPod touch and iPad with iOS 4.3.3 or later, Mac with OS X Mountain Lion, or Mac and PC with iTunes 10.2.2 or later.