B&W A5 AIR PLAY Brezžična glasbena postaja

Št. artikla MPC
714346314935 399,00 €


 

AIRPLAY DOCK ZVOČNIK

Bowers & Wilkins A5 Airplay zvočnik je namenjen uporabnikom, ki si želijo majhen in enostaven avdio sistem, vendar niso pripravljeni sklepati kompromisov pri kakovosti zvoka.

Zahvaljujoč omrežni povezljivosti vam omogoča, da svojo glasbo brezžično predvajate s svojih Apple naprav.


DIZAJN

Minimalističen pristop Bowers & Wilkins dock zvočnika je postal standard za skoraj vse docke – aluminijasto kovinsko ohišje z črnimi rešetkami, okrašeno z nekaj majhnih gumbov. Morda izgleda, kot da Apple zahteva takšen minimalističen stil za opremo njihovih naprav, vendar je prav Bowers & Wilkins bil prvi, ki je uvedel takšen izgled dockov.


FUNKCIJE

A5 dock ima klasičen 3.5 mm vhod za slušalke, in en USB vhod za povezavo s PC ali katerem koli mp3 predvajalnikom. Glede na to, da je njegova največja prednost WiFi povezovanje z napravami, mu proizvajalec ni namenil samostojni dock za Apple naprave, vendar lahko brez težav svoj iPod/iPhone/iPad priključite na USB z kablom, ga polnite in poslušate vašo najljubšo glasbo na zvočniku.

Naprava ima priložen daljinski upravljalnik z klasičnimi funkcijami – Power, Volume, Play/Pause, Track Forward/Backward, ter Aux input in  Airplay stikalo.

Zvočniki so presenetljivo glasni glede na svojo velikost, dodatno pa jih lahko prilagodite z iPhone aplikacijo “EQ10”, ki vam omogoča nastavljanje equalizerja in večjim nadzorom stopnje glasnosti.


ZAKLJUČEK

Glede na vse je B&W A5 brezžični avdio sistem, ki je enostaven za uporabo, z brezplačno B&W aplikacijo za povezovanje z iPod, iPhone, iPad, PC in Mac napravami  pa vam omogoča brezskrbne užitke v vaši glasbeni zbirki.OPOMBA: zvočnik je namenjen predvajanju glasbe s pomočjo AirPlay (Apple) tehnologije, vendar lahko glasbo predvajate tudi z Android naprav s pomočjo aplikacije AllStream ali podobnih

 

 

 


Model A5
Description Wireless Music System
Technical features Apple® AirPlay® technology
Digital Signal Processing (DSP)
High Quality Class-D amplifier
Switch mode power supply
Flowport™
Remote control
Drive units 2x 25mm (1.0in) Nautilus™ tube aluminium tweeter
2x 100mm (4.0in) Mid and low range
Frequency response 47Hz - 22kHz ±3dB on reference axis
Frequency range -6dB at 40Hz and 24kHz
Amplifier power output 2x 20W (tweeter)
2x 20W (midrange)
Input voltage 100V - 240V ~ 50/60Hz
Rated power consumption 48W
Standby power consumption Inputs Network (RJ45 Ethernet or Wi-Fi)
Auxiliary - analogue (3.5mm mini jack)
Height 180mm
Width 300mm
Depth 120mm
Net weight 3.6kg
Enclosure Glass filed ABS
Grilles Black cloth
AirPlay compatibility iPhone, iPod touch and iPad with iOS 4.3.3 or later, Mac with OS X Mountain Lion, or Mac and PC with iTunes 10.2.2 or later.