B&W CM1 SATIN WHITE ZVOČNIK - PAR

Št. artikla MPC
B&WCM1SW 813,34 €


Partnerstvo 165mm Kevlar stožičaste nizko/srednjetonske enote in visokotonskega zvočnika z aluminijasto kupolo, vzetega s serije Nautilus, je zaslužno, da je ravnanje CM1 z zvočnimi detajli lahkotno skozi celoten frekvenčni spekter. Ne glede na majhnost zvočnika so s pomočjo tehnologije magneta in navitja nizki toni vedno močni, globoki in kontrolirani. Izkrivljanje zvoka prav tako vselej ostaja ničelno.

Kvaliteta posameznih zvočniških enot serije CM je omogočila uporabo minimalističnih križanj skozi celoten spekter. To se odrazi v nežnih prehodih med enotami, ki se posledično izognejo nenaravnim hitrim spremembam v razpršenosti zvoka, ki tako pogosto kazijo sposobnosti kompleksno oblikovanih enot. Komponente so izbrane po opravljenih izčrpnih zvočnih preizkusih in pripomorejo k občutnim znižanjem popačenja signala. Ne glede na to, ali uživate v Hi-Fi stereu ali v domačem razvedrilu, še nikoli niste bili tako blizu originalno posnetega zvoka.

Vsi zvočniki serije CM imajo aluminijaste obroče enot. Pokrivala se pritrdijo s pomočjo magnetov, tako da na zvočnikih samih ne obstaja nikakršnih pritrdilnih zatičev in podobnih dodatkov, ki bi kvarili oblikovno odličnost. Pri barvnih kombinacijah lahko izbirate med dvema vrstama furnirjev iz pravega lesa, Rosenut ali Wenge, ali se odločite za visoko polirano črno ali stilsko belo.


Tehnični podatki:

 

Vrsta: Dvo-sistemski zvočnik
Nautilus alu kupolast visokotonec
Kevlar stožičast FST nizko-srednjetonec
Flowport
Veikosti enot: 1x 25mm (1") visokotonec
1x 130mm (5") nizko-srednjetonec
Frekvenčni razpon: -6dB pri 45Hz in 50Hz
55Hz-22kHz +-3dB na referenčni osi
Občutljivost: 84dB spl (2.83V, 1m)
Nominalna impedanca: 8 Ohm (minimalno 3.0 Ohma)
Crossover frekvenci: 4kHz
Priporočena moč ojačevalca: 30W - 100W @8 Ohm
Dimenzije (VxŠxG)mm: 280 x 165 x 255mm
Teža: 6.7 kg
Barve: Wenge, Rosenut, Gloss Black, Satin White