Vogels TVS 3695 Talno stojalo za TV, do 77" in 50kg, hrast in črno jeklo

Št. artikla MPC
8712285353345 499,99 €


Predstavljamo Vogels TVS 3695, vrhunsko prilagodljivo, samostoječe talno stojalo za TV. Enostavno prilagodite in postavite svoj TV zahvaljujoč našemu varnemu, robustnemu in elegantnemu dizajnu. Izdelan iz vrhunskega jekla in hrastovega lesa, in idealen za skoraj vse televizorje od 40”-77” in do 50 kg.

  • Zasnovan za televizorje do 77" in največ 50 kg
  • Glejte televizijo od koder koli v sobi
  • Enostavno nastavljiv po višini, tudi ko je TV nameščen
  • Gladko obrnite televizor do 90°
  • Kable lepo skrijte na zadnji strani stojala
  • Talno stojalo za TV za prilagodljivo postavitev

Praktična rešitev za vaš TV
Prinesite domov najboljše funkcije talnega stojala za televizor s TVS 3695. Idealen za televizorje z velikim zaslonom in nastavljiv po višini, televizor lahko preprosto obrnete do 90 stopinj, zahvaljujoč OneFinger Movement™. Poenostavite dostop in upravljanje kablov z namenskim notranjim prostorom za skrivanje neurejenih kablov. Dodali smo tudi zaščitne obliže za zaščito vašega televizorja pred neželenimi poškodbami. Poleg tega preprosto pritrdite svoj soundbar na talno stojalo.

Varnost
Najpomembneje je, da je zasnovan za optimalno varnost v vsakem družinskem domu. Skupaj s preostalim našim obsežnim portfeljem izdelkov ima talno stojalo certifikat TüV in zagotavlja, da bo vaš zaslon ves čas varen. Enostaven za namestitev in varno zavarovanje – zdaj se samo usedite in sprostite!

Več informacij najdete na povezavi:
https://www.vogels.com/en-gb/c/tvs-3695-tv-floor-stand

Specifikacije
Serija izdelkov: COMFORT
Garancija: 10 let
Barva: Hrastov les in Jeklo (črno)
Min. velikost zaslona (palec): 40
Maks. velikost zaslona (palec): 77
Maks. teža obremenitev (kg): 50
Največja rotacija: Gibanje (do 90°)
Vzorec lukenj (VESA): 100 mm x 100 mm, do 600 mm x 400 mm
Kaj je v škatli: Talno stojalo, vmesnik, komplet pritrdilnih elementov za televizor, zaščitni našitki za televizor, vodnik za hitro namestitev, imbus ključ (8 mm)