Vogels TVM 7655 DesignMount Full motion stenski nosilec, 40" do 77", 120°, 35kg

Št. artikla MPC
8712285350580 499,00 €


Opis: TVM 7655 DesignMount

  • Naš najbolj inovativen in eleganten dizajn doslej. Primeren tudi za OLED in QLED od 40" do 77" in 35kg 
  • Gladko gibanje OneFinger™ - zahvaljujoč prevlečenim ležajem in natančnim jeklenim gredem
  • Popolnoma integriran sistem kabelskih vložkov (CIS®) - povežite, zaščitite in skrijte svoje kable od stene do televizorja
  • 3D-LevelingTM - Natančno izravnajte vaš TV po namestitvi, tudi na poševnih stenah
  • Stenski nosilec za TV s popolnim premikanjem z neprimerljivim dizajnom

S stenskim nosilcem za TV DesignMount iz serije SIGNATURE boste v svoj dom prinesli pravcati designerski izdelek. Je razred zase, ko gre za dizajn, kakovost in izkušnje. Eleganten, minimalističen dizajn se brezhibno zlije z najnovejšo generacijo velikih, tankih televizorjev, kot sta televizorja OLED in QLED. TV stenski nosilec je primeren za zaslone velikosti od 40 do 77 inčev in največjo težo 35 kg. Za največji užitek gledanja ga lahko obrnete do 120°.

Vrhunski dizajn, popolnost brez primere
Je eden najboljših modelov v naši ponudbi. Stenski nosilec je sinonim za popolnost brez primere in je rezultat skoraj 50 let izkušenj na področju oblikovanja, izdelave in inovacij. Ali res želite najboljše od najboljšega za svoj veliki vrhunski televizor? Če je tako, je to TV stenski nosilec vaših sanj.

Udobno gledanje televizije iz katerega koli kota
Zahvaljujoč priznanemu Vogelovemu gibu OneFinger™ Movement lahko televizor gladko premikate v želeni položaj za optimalno udobje gledanja. Odvisno od velikosti zaslona lahko televizor obrnete do 60° v levo ali desno. (SPS ®) - sistem za zaščito zaslona preprečuje, da bi vaš televizor udaril ob steno (zajamčeno za televizorje do 65 palcev).

Velik radij gibanja naprej
TV stenski nosilec SIGNATURE DesignMount ima domiseln 4-kraki mehanizem z dolgimi, močnimi podpornimi rokami. To daje TV stenskemu nosilcu velik razpon gibanja naprej in vam omogoča, da TV premaknete naprej za kar 72 cm. Idealen za montažo v omaro ali nišo.

Vaši kabli in povezave lepo skriti
Če se odločite za čisto in minimalistično zasnovo, ne želite, da so kabli na vidiku. Zato je TVM stenski nosilec TVM 7655 opremljen s sistemom Cable Inlay System (CIS®). Ta sistem vodi kable skozi podporne roke od stene do vašega televizorja. Prav tako lahko lepo skrijete skoraj 4 metre kabla na zadnji strani televizorja, zahvaljujoč integriranim držalom za kable s pokrovom. Skozi režo v stenski plošči stenskega nosilca za TV enostavno poskrbite, da vaši kabli izginejo v steno.

Vedno popolnoma izravnan zahvaljujoč 3D-Leveling™
Zahvaljujoč 3D-Leveling™ lahko po namestitvi preprosto izravnate svoj televizor vodoravno, navpično in globoko. Tudi neravna stena ne predstavlja ovire.

Izredno varen
TV stenski nosilci serije SIGNATURE imajo certifikat TÜV in zato izpolnjujejo najstrožje varnostne zahteve. So testirani do trikratne največje teže. Tako je vaš dragoceni televizor neverjetno varno pritrjen na steno. Poleg tega jih vedno testiramo za dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.

Enostavno ga namestite sami
Nosilec je enostaven za namestitev. Preprosto sledite korakom v priloženem Vodiču za hitro namestitev. Ali pa si oglejte podroben priročnik in video o namestitvi na spletu. Priložena je šablona za vrtanje, vijaki in vložki Fischer® DuoPower. Voglova brezplačna aplikacija DrillRight™ AR omogoča preprosto označevanje vaše prve vrtalne luknje. Po namestitvi lahko preprosto poravnate svoj televizor.

Signature stenski nosilec za TV ima 15-letno garancijo.

Več o izdelku:

https://www.vogels.com/en-151/c/tvm-7655-full-motion-tv-wall-mount-black
TÜV certificiran: ja
Garancija: 15 let
Barva: Črna
Število zglobov: 4
Min. velikost zaslona (palec): 40
Maks. velikost zaslona (palec): 77
Maks. zasuk: 120 stopinj
Vzorec lukenj: (VESA): 200 mm x 100 mm - 600 mm x 400 mm
Min. razdalja do stene (mm): 77
Maks. razdalja od stene (mm): 715
Maks. teža obremenitev (kg): 35
Kaj je v škatli: Stenski nosilec, vmesnik, komplet za stensko montažo z napajalnimi vtiči Fischer® Duo, komplet pritrdilnih elementov za TV, vodnik za hitro namestitev, aplikacija DrillRight™ AR, šablona za vrtanje, imbus ključ, nastavek za kabel