Vogels TVM 7675 Motorized Full motion stenski nosilec, 40" do 77", 120°, 35kg

Št. artikla MPC
8712285350603 899,01 €


Opis: TVM 7675 Motorized

 

  • Motoriziran TV nosilec z neprimerljivim dizajnom. Primeren za OLED in QLED od 40" do 77" in 35kg
  • Naš najbolj inovativen dizajn doslej - eleganten v vsaki notranjosti
  • Obrne se samodejno in prek Siri Voice/Bližnjice, aplikacije ali daljinskega upravljalnika
  • Popolnoma integriran sistem kabelskih vložkov (CIS®) - povežite, zaščitite in skrijte svoje kable od stene do televizorja
  • 7 prednastavitev
  • Dopolnite svoj montažni sistem z ustreznim aluminijastim kabelskim stebrom

 

TV stenski nosilec SIGNATURE MotionMount je absolutni vrhunski model podjetja Vogel's. Motoriziran nosilec se samodejno obrne proti vam, ko vklopite televizor. Prefinjen dizajn se brezhibno zlije z velikimi, ultratankimi televizorji, kot sta televizorja OLED in QLED. Stenski nosilec lahko upravljate prek glasu, aplikacije ali daljinskega upravljalnika. Stenski nosilec je primeren za zaslone velikosti od 40 do 77 palcev in največjo težo 35 kg. TV lahko obrnete do 120° za največji užitek gledanja.

Najnaprednejši TV stenski nosilec
To je najnaprednejši stenski nosilec za TV v ponudbi Vogel's. Z vidika dizajna, tehnologije in izkušenj je ta motoriziran stenski nosilec za TV preprosto najboljši.

Enostavnost in udobje
Ni vam treba vstati z udobnega sedeža. Takoj ko vklopite televizor, se stenski nosilec za televizor samodejno premakne v prednastavljen položaj. Ali želite obrniti zaslon? Uporabite svoj glas (Siri Voice Control, ki temelji na bližnjicah Siri), da premaknete zaslon na enega od osebno želenih položajev. Nosilec za televizor pa enostavno upravljajte z daljinskim upravljalnikom ali prek aplikacije MotionMount, ki jo lahko brezplačno prenesete v telefon ali tablico (iOS ali Android). Skupaj lahko ustvarite in nastavite 7 različnih želenih položajev.

Idealen za montažo v omaro ali nišo
Ima velik razpon premika naprej zahvaljujoč 4 dolgim, močnim podpornim rokam. Motorizirano premikanje vam omogoča, da premaknete TV naprej do 72 cm. Zaradi tega je TV stenski nosilec primeren tudi za namestitev v omaro ali nišo.

Kabli in priključki lepo skriti
Sistem Cable Inlay System (CIS®) v podpornih rokah povezuje, ščiti in skriva kable med steno in vašim televizorjem. Poleg tega ima integrirana držala za kable. Ti vam omogočajo, da za televizorjem shranite skoraj 4 metre kabla in ga lepo shranite izven pogleda za pokrovom. Imate tudi možnost, da kable skrijete v steno, tako da jih napeljete skozi režo v stenski plošči stenskega nosilca za TV. Za samodejno delovanje nastavka MotionMount ob vklopu in izklopu televizorja je priložen kabel HDMI (2 metra). Poleg tega v paketu dobavimo infrardeči daljinski upravljalnik s sprejemnikom in lahko prenesete brezplačno aplikacijo DrillRight™ AR, da označite prvo vrtino.

Ravni kot kocka zahvaljujoč 3D-Leveling™
Po namestitvi televizor namestite popolnoma vodoravno, navpično, vodoravno in globoko. Zelo enostavno. Tudi pri namestitvi na neravno steno poravnava ni težava zahvaljujoč Vogel's 3D-Leveling™.

Izjemno varen
Je izjemno varen sistem pritrditve. Na primer, elektronski sistem za zaščito zaslona (ESPS ®) preprečuje, da bi vaš televizor udaril ob steno. Stenski nosilec je certificiran TÜV in preizkušen do trikratne največje teže. Vse naše stenske nosilce testiramo na dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.

Samostojna namestitev
Lahko ga preprosto namestite sami. Samo sledite korakom v priloženem priročniku za hitro namestitev. Ali pa si oglejte podroben priročnik in video o namestitvi na spletu. Začnete lahko takoj, vse, kar potrebujete za pravilno montažo vašega sistema, je v paketu: vrtalna šablona, vijaki in vložki Fischer® DuoPower. In z brezplačno aplikacijo DrillRight™ AR lahko preprosto označite svojo prvo vrtalno luknjo. Po namestitvi preprosto izravnajte televizor.

Izbirni dodatki:
Bluetooth daljinski upravljalnik
Tanek 4,5-metrski kabel HDMI (če se MotionMount uporablja v kombinaciji z One Connect Box)

Signature stenski nosilec za TV ima 15-letno garancijo in na električne dele 2 leti.

Več o izdelku:

https://www.vogels.com/en-151/c/tvm-7675-motorized-tv-wall-mount-black?selectedSimpleProduct=8876750

TÜV certificiran: ja
Garancija: 15 let
Garancija na električne dele: 2 leti
Barva: Črna
Število zglobov: 4
Motoriziran: Da
Upravljanje preko aplikacije: Da
Napetost: 100-240V, 50/60 Hz
Min. velikost zaslona (palec): 40
Maks. velikost zaslona (palec): 77
Maks. zasuk: 120 stopinj
Vzorec lukenj: (VESA): 200 mm x 100 mm - 600 mm x 400 mm
Min. razdalja do stene (mm): 77
Maks. razdalja od stene (mm): 715
Maks. teža obremenitev (kg): 35
Kaj je v škatli: Stenski nosilec, vmesnik, komplet za stensko montažo z napajalnimi vtiči Fischer® Duo, komplet pritrdilnih elementov za TV, vodnik za hitro namestitev, aplikacija DrillRight™ AR, šablona za vrtanje, imbus ključ, tulec za kabel, infrardeči daljinski upravljalnik, napajalnik za izmenični tok, kabel HDMI - 2M