Vogels TVM 5855 ELITE Full motion stenski nosilec, 55" do 100", 75kg

Št. artikla MPC
8712285354809 419,99 €


Opis: TVM 5855

  • Izjemno tanek in močan - Le 4,5 cm od stene, idealen za velike televizorje OLED/QLED
  • Gladko gibanje OneFinger™ - zahvaljujoč prevlečenim ležajem in natančnim jeklenim gredem
  • Popolnoma ravna namestitev - vključena brezplačna vodna tehtnica
  • 2D-izravnavanje: Naj bo vaš TV vedno poravnan - Natančna izravnava po namestitvi (vodoravno in navpično)
  • Zaščitni obliži za televizor - Zaščitite zadnji del televizorja z mehkimi zaščitnimi obliži
  • Izjemno tanek stenski nosilec za televizijski sprejemnik s polnim gibanjem za vrhunske televizorje od 55 do 100 palcev in teže kar 75kg

Stenski nosilec za TV ELITE Full-Motion+ združuje minimalističen dizajn z odlično zmogljivostjo. Ni le izjemno tanek, ampak tudi izjemno močan in ga je mogoče obrniti do 120°. Skratka, najboljši nosilec za velike vrhunske televizorje, kot sta OLED in QLED. Primeren je za zaslone velikosti od 55 do 100 inčev in teže do 75 kg. V začetnem položaju je vaš TV nameščen le 4 cm od stene. 

Udobje iz kateregakoli kota
Stenski nosilec za TV ELITE Full-Motion+ ima zelo dolge podporne roke 70 cm. To omogoča obračanje televizorja do 90° v levo in desno, odvisno od velikosti zaslona, kar vam omogoča optimalno uživanje v televizorju iz katerega koli kota v prostoru. Obračanje vašega televizorja je izjemno gladko, zahvaljujoč OneFinger™ Movement lahko zaslon premaknete v želeni kot gledanja samo z enim prstom. Ker je najbolje, da ne nagibate tankih, lomljivih zaslonov, smo funkcijo nagiba izpustili.

Prefinjena popolnost
Stenski nosilci za TV ELITE Full-Motion+ se odlikujejo po popolnosti. Opremljen je s tehnologijo 2D Leveling™, ki omogoča preprosto namestitev televizorja popolnoma naravnost, vodoravno in navpično, tudi po namestitvi. Kabli tečejo – izven vidnega polja – skozi podporne roke zahvaljujoč edinstvenemu sistemu Cable Inlay System (CIS®). Kable na zadnji strani televizorja lahko lepo skrijete s posebnimi držali za kable. Vse tehnične podrobnosti TV stenskega nosilca so lepo skrite za elegantnimi pokrivnimi ploščami.

Zagotovljena varnost
Izpolnjujejo najstrožje varnostne zahteve. Vsak stenski nosilec za TV ima certifikat TüV in preizkušen na trikratno največjo nosilnost.

Enostaven za namestitev
Nosilec je enostaven za namestitev. Priložen je Vodnik za hitro namestitev, ki vse jasno razloži. Na spletu boste našli še več pomoči, vključno s podrobnim priročnikom in videom o namestitvi. Priložena je vodna tehtnica, šablona za vrtanje, vijaki in vložki fischer® DuoPower. Z našo brezplačno aplikacijo DrillRight™ AR lahko enostavno označite prvo vrtino. Za zaščito hrbtne strani televizorja med montažo so priloženi mehki zaplati za pritrditev na steno.

ELITE stenski nosilec za TV ima 15-letno garancijo.

Več o izdelku:

https://www.vogels.com/en/c/tvm-5855-full-motion-tv-wall-mount?selectedSimpleProduct=5858550 

Specifikacije

Garancija: 15 let
TÜV certificiran: ja
Barva: Črna
Število zglobov: 4
Min. velikost zaslona (palec): 55
Maks. velikost zaslona (palec): 100
Maks. zasuk: 120 stopinj
Vzorec lukenj: (VESA): 200 mm x 200 mm - 600 mm x 400 mm
Min. razdalja do stene (mm): 45
Maks. razdalja od stene (mm): 697
Maks. teža obremenitev (kg): 75
Kaj je v škatli: Stenski nosilec, Komplet za stensko montažo z vtiči fischer® Duo Power, Komplet pritrdilnih elementov za TV, Navodila za hitro namestitev, Aplikacija DrillRight™ AR, Šablona za vrtanje