Vogels TVM 1613 Nagibni TV stenski nosilec, 15°, 40" do 77", 35kg

Št. artikla MPC
8712285356322 69,95 €


Opis

TVM 1413 Nagibni TV stenski nosilec za TV od 40 do 77inčev
Poskrbite, da bodo stvari preproste in udobne s tem stenskim nosilcem QUICK Tilt. Namestitev je izjemno enostavna. Vaš TV lahko namestite na steno v max. 20 minut. Z nagibom za 5°, 10° ali 15° lahko nastavite želeni kot gledanja, kar je še posebej prijetno, če je vaš TV nameščen nekoliko višje na steno. TV stenski nosilec je primeren za televizorje od 40 do 77inčev in teže do 35 kg. Poleg tega pa je od stene oddaljen samo 31mm

Enostavna namestitev v treh korakih
Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu EasyFIX™ je stenske nosilce QUICK Tilt TV hitro in enostavno namestiti. Celoten postopek namestitve je sestavljen iz samo treh korakov. Vaš TV lahko namestite na steno v max. 20 minut.

Takoj na delo
Vsi montažni materiali, ki jih potrebujete za namestitev stenskega nosilca QUICK Tilt TV, so vključeni v embalaži. Poleg vijakov in vložkov Fischer® DuoPower je priložena tudi šablona za vrtanje. Z našo brezplačno aplikacijo DrillRight™ AR lahko preprosto označite prvo vrtino.
Sam stenski nosilec ima vgrajeno vodno tehtnico, tako da ste lahko prepričani, da je vaš TV nameščen ravno.
Navodila po korakih najdete v Priročniku za hitro namestitev. Poleg tega si lahko na spletu ogledate podroben priročnik in videoposnetek o namestitvi.

Varen TV stenski nosilec
Ta stenski nosilec se odlikuje ne le po enostavni namestitvi, ampak tudi po varnosti. Sistem SoftLock™ na primer zagotavlja, da je vaš TV vedno varno zavarovan. Zahvaljujoč sistemu TiltGrip™ nosilec ostane varno pritrjen v katerem koli položaju. Poleg tega ima  certifikat TÜV in preizkušen pri trikratni največji teži. Izpolnjuje najstrožje varnostne zahteve. Obstaja dober razlog, da dobite 5-letno garancijo.

Več o izdelku:

https://www.vogels.com/en-151/c/tvm-1613-tilting-tv-wall-mount 

Specifikacije

Garancija: 5 let
TÜV certificiran: ja
Velikost izdelka: M
Barva: Črna
Nagib: 5,10,15 stopinj
Min. velikost zaslona (palec): 40
Maks. velikost zaslona (palec): 77
Vzorec lukenj: (VESA): 100 mm x 75 mm - 600 mm x 400 mm
Min. razdalja do stene (mm): 31
Maks. teža obremenitev (kg): 35
Kaj je v škatli: Stenski nosilec, Komplet za stensko montažo z vtiči fischer® Duo Power, Komplet pritrdilnih elementov za TV, Navodila za hitro namestitev, Aplikacija DrillRight™ AR, Šablona za vrtanje