Vogels TVM 3405 fiksni OLED stenski nosilec, 32" do 77",50kg

Št. artikla MPC
8712285347726 46,99 €


Opis

Vogels TVM 3405 fiksni TV stenski nosilec za TV od 32 do 77 inčev za OLED TV
Iščete praktičen TV stenski nosilec za preprosto in hitro namestitev televizorja na steno? Ali vedno sedite neposredno pred televizorjem, tako da zaslona ni treba obračati ali nagibati? Če je tako, je ta stenski nosilec za TV iz serije QUICK Fixed odlična izbira. TV stenski nosilec je primeren za televizorje od 32 do 77 inčev in teže do 50 kg. Med televizorjem in steno je le 2,2 cm.

Hitra in enostavna namestitev
Nosilec je zahvaljujoč edinstvenemu sistemu EasyFIX™ zelo hitro in enostavno namestiti. TV lahko namestite na steno v treh preprostih korakih. V največ 20 minutah že lahko uživate v televiziji.

Jasna navodila, pripravljeno za montažo
Fiksni TV stenski nosilec Comfort je takoj pripravljen za montažo. Priložena je šablona za vrtanje, vijaki in vložki Fischer® DuoPower. Vsi koraki namestitve so jasno in jedrnato razloženi v priloženih Navodilih za hitro namestitev. Prav tako si lahko ogledate podroben priročnik na spletu ali si ogledate videoposnetek o namestitvi.

Največja varnost
Stenske nosilce za TV COMFORT odlikuje enostavna namestitev. Nepremagljivi pa so tudi, ko gre za varnost. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu SoftLock™ je vaš TV vedno varno zavarovan. Poleg tega ima vsak stenski nosilec certifikat TÜV in je preizkušen pri trikratni največji dovoljeni teži. Stenski nosilec za TV ima 10-letno garancijo.

Več o izdelku:

https://www.vogels.com/en/c/tvm-3405-fixed-tv-wall-mount

 

Specifikacije

Garancija: 10 let
TÜV certificiran: ja
Velikost izdelka: S
Barva: Črna
Min. velikost zaslona (palec): 32
Maks. velikost zaslona (palec): 77
Vzorec lukenj: (VESA): 100 mm x 100 mm - 400 mm x 400 mm
Min. razdalja do stene (mm): 22
Maks. teža obremenitev (kg): 50
Kaj je v škatli: Stenski nosilec, Komplet za stensko montažo z vtiči fischer® Duo Power, Komplet pritrdilnih elementov za TV, Navodila za hitro namestitev, Aplikacija DrillRight™ AR, Šablona za vrtanje