Vogels TVM 1413 Quick Nagibni TV stenski nosilec, 15°, 32" do 65", 25kg, črn

Št. artikla MPC
8712285349089 54,99 €


Opis

Preprost in enostaven! S tem stenskim nosilcem QUICK Tilt TVM 1413 za TV izberete enostavno namestitev in udobje gledanja. Namestitev je izjemno enostavna. Vaš TV je na svojem mestu v samo 20 minutah. Z nagibom nosilca za 5°, 10° ali 15° lahko enostavno nastavite idealen kot gledanja, ki je udobnejši, če vaš TV namestite nekoliko višje na steno.TV stenski nosilec je primeren za televizorje od 32 do 65 inčev in teže do 25 kg.

Hitra namestitev
Stenski nosilci za TV QUICK so zasnovani tako, da omogočajo hitro in enostavno pritrditev vašega televizorja na steno. Namestitev QUICK fiksnega TV stenskega nosilca ne traja več kot 20 minut. Končali boste v treh preprostih korakih, zahvaljujoč edinstvenemu sistemu EasyFIX™.

Jasna navodila, takoj na delo
Vsak korak je jasno razložen v Vodiču za hitro namestitev. Če bi si raje ogledali podroben priročnik ali videoposnetek o namestitvi, lahko to enostavno storite na spletu. Poleg Vodiča za hitro montažo vsebuje paket tudi šablono za vrtanje, vijake in vložke Fischer® DuoPower. To pomeni, da se lahko takoj lotite dela. Z brezplačno aplikacijo DrillRight™ AR lahko preprosto označite svojo prvo vrtalno luknjo. Prav tako priročno: vaš QUICK Fixed TV stenski nosilec ima vgrajeno vodno tehtnico. Popolnoma ravna montaža televizorja je zato zelo enostavna.

Varna izbira
S stenskim nosilcem za TV QUICK ne izbirate le udobja, temveč tudi varnost. Stenski nosilci za TV QUICK so opremljeni z edinstvenim sistemom SoftLock™, ki vaš TV varno varuje. Poleg tega imajo vsi stenski TV nosilci Vogel TÜV certificirani. Vsak izdelek je testiran do trikratne največje teže. Stenski nosilec za TV QUICK ima 5-letno garancijo.

Več o izdelku:

- https://www.vogels.com/en-151/c/tvm-1413-tilting-tv-wall-mount

 

Specifikacije

Garancija: 5 let
TÜV certificiran: ja
Velikost izdelka: M
Barva: Črna
Min. velikost zaslona (palec): 19
Maks. velikost zaslona (palec): 43
Maksimalni nagib: 15°
Vzorec lukenj: (VESA): 100 mm x 100 mm - 400 mm x 400 mm
Min. razdalja do stene (mm): 31
Maks. teža obremenitev (kg): 25
Kaj je v škatli: Stenski nosilec, Komplet za stensko montažo z vtiči fischer® Duo Power, Komplet pritrdilnih elementov za TV, Navodila za hitro namestitev, Aplikacija DrillRight™ AR, Šablona za vrtanje