Polk Audio Monitor XT 70 samostoječi,črni

Št. artikla MPC
0747192133351 299,00 €


Predstavitev Polk Monitor XT70:


Zvočniki Monitor XT70, ki so najbolj učinkoviti v seriji Monitor XT, zagotavljajo največji užitek v filmih, glasbi in video igrah z energičnim in dinamičnim zvokom visoke ločljivosti ter čistimi nizkimi toni. Hi-Res certificiran in združljiv z Dolby Atmos in DTS: X formati ter kompakten in sodoben dizajn izpolnjujejo vse obljube znamke Polk o vrhunskem zvoku.

Visokotonci Terylane omogočajo reprodukcijo, ki je zunaj dosega človeškega ušesa (do 40 kHz), kar zagotavlja jasno energijo ter prostornost, ki ju ne boste le slišali, ampak tudi občutili. Zvočniki so kot nalašč za uživanje v filmih visoke ločljivosti, video igrah in najnovejših storitvah pretakanja, kot so Apple Music, Tidal, Spotify ...

Polk Audio je bil vedno znan po brezhibnem ustvarjanju bass zvočnikov, kar je presenetljivo v primerjavi z njihovo velikostjo. Ta model zvočnika ni izjema. Dvojni 6,5-palčni nizkotonski zvočniki Dynamic Balance, izboljšani z dvojnimi 8-palčnimi pasivnimi oddajniki, zagotavljajo čist, odprt in prodoren zvok, brez popačenja – za popolno jasnost in jasnost glasov in instrumentov ter zvočnih posnetkov in glasbe v večfilmskih filmih. beats ”bas.

Vsi modeli Monitor XT so zasnovani tako, da uživajo v čistem zvoku: njihovi pozlačeni konektorji zagotavljajo neposredno povezavo brez izgub in hrupa, trdne omarice iz MDF pa izolirajo zvok nizkotoncev in visokotoncev brez neželenih resonanc. Odstranljive, natančno nameščene rešetke zmanjšujejo vse zvočne motnje.

Monitor serije XT je zasnovan s kakovostnimi komponentami, ki omogočajo kombinacijo modelov za ustvarjanje sanjskega sistema za domači kino ali idealno nastavitev za poslušanje glasbe. Harmonizirane komponente zagotavljajo edinstveno zvočno polje za brezhibno kombinacijo zvočnikov in resnično impresivno izkušnjo poslušanja.

 

 

Specifikacije:

Količina: 1
Širina: 9,25" (23,5 cm)
Višina: 40,4" (102,6 cm)
Globina: 12,5" (31,8 cm)
Teža: 35 lbs (15,88 kg)
Gonilniki: (1) 1" (2,54 cm) visokotonec s terilensko kupolo, (2) 6,5" (16,51 cm) dvoslojni papirni nizkotonec,  (3) 8" (20,32 cm) pasivni bass
Občutljivost: (1 vat na 1 meter) 89 dB
Frekvenca križanja: 2700 Hz
Skupni frekvenčni odziv: 35 Hz → 40.000 Hz
Impedanca: Združljiv s 4- in 8-ohmskimi izhodi
Priporočena moč ojačevalnika na kanal: 25 vatov → 200 vatov
Vhodi za zvočnike: 5-smerni