VOGELS NEXT 7346 Full-Motion OLED TV Wall Mount

Št. artikla MPC
8712285334863 359,99 €


Opis

Vogel's NEXT 7346 prinaša na trg svež ter moderen videz. Nosilec je ustvarjen posebej za OLED televizorje. Posebna pozornost je bila posvečena vsakemu detajlu, s ciljem, da bi bil nosilec neverjetno luksuznega videza. Prevzel Vas bo s svojim videzom in elegantno lahkotno uporabo.

Vogels's NEXT 7346 je narejen za vzdržljivost. S čistim videzom in elegantnimi linijami ustvarja edinstven komplet za pritrditev TV in dodatne opreme na zid. Nosilec NEXT 7346 se skoraj dobesedno zlije s steno, saj med njima ostaja le minimalen razmik. Zaradi posebne konstrukcije se nosilec gladko raztegne stran od zidu  kotom zasuka kar 120°. Kakovosten in robusten okvir je ustvarjen za podporo OLED TV-jev z velikostjo ekrana med 40'' in 65'' (102-165cm), teže do 30kg. Ob izdelavi nosilca je bil puščen ogromen pečat Vogel's-ove zapuščine. Vključen je tudi sistem za zaščito zaslona "Screen Protection System".

Ščiti Vaš TV pred udarci v steno. Neverjetna lastnost ohišja je lahkotno in gladko premikanje zaslona na njem. Premikate ga lahko že z majhnim potiskom prsta. Temu služi nova tehnologija "Smart Movement Mechanisem".

Čist videz ustvarimo z prikritjem kablov "Cably Inlay System" patentiran pri podjetju Vogel's. Nosilca z bolj luksuznim videzom ne boste našli

 

 

Specifikacije

 

Najmanjša velikost zaslona   40''
Največja velikost zaslona   65''
       Največja teža naprave (kg)          30                                                                              
 Kot vrtenja   120°
   
 Ključne značilnosti   Preprosta in natančna montaža
Razmik med luknjami   Min 300x200 / Max 400x200
 Garancija   Doživljenska
 Material   Brušen aluminij, kromirani dodatki
    Največja oddaljenost od stene (mm)      720
       Najmanjša oddaljenost od stene (mm)          72
Število gibljivih zglobov   3
Sistem za prikritje kablov
  Da
Barva   Črna