Športna kamera ACME VR 302, 4K

Št. artikla MPC
4770070880128 159,99 €


Opis izdelka

Zajemite vsako dogodivščino v Vašem življenju. Vse od najdragocenejših zgodb, do trenutkov nabitih z adrenalinom. Zahvaljujoč ACME športni kameri lahko vse te trenutke posnamete z izredno visoko kvaliteto v vseh razmerah. Posebna vodoodporna zaščita omogoča uporabo kamere v vseh okoliščinah. Primerna je tudi za uporabo pri ekstremnih športih v vseh vremenskih pogojih. Kamera z Ultra HD 4K ločljivostjo pričara posnetke izredne kvalitete. Zahvaljujoč Ambarella A12S in Sony IMX senzorju so posnetki čisti in izostreni. Kljub snemanju med adrenaliskim športom, ne bo tresenja na posnetku, saj ima kamera ACME VR302 vgrajeno posebno elektronsko stabilizacijo slike. Poleg tega pa ima kamera tudi LCD zaslon na dotik, kar omogoča še bolj preprosto spreminjanje nastavitev in nadzorovanje naprave. V paketu pa je priložen tudi daljinski upravljalec kamere, kar pomeni, da lahko nastavitve spreminjate v katerikoli situaciji. Snemate lahko v veliko različnih načinih in izberete tistega, ki je najbolj primeren glede na situacijo (npr. slow motion). 

Širok nabor vključenih dodatkov omogoča popolno vsestranskost naprave. Priloženo je vodoodporno ohišje, nosilec za krmilo kolesa ali motorja, nastavek za selfie-stick, nosilec za na čelado in še mnogo drugih. Z vključeno dodatno baterijo je primerna tudi za daljša potovanja!

Posnetke in fotografije si lahko ogledate na velikem 2" LCD zaslonu na zadnji strani kamere. Kamera je izdelana iz kvalitetnih materialov. Preko vgrajene Wi-Fi povezave in aplikacije na Vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku lahko kamero upravljate tudi na daljavo. Prav tako lahko posnetke in fotografije preko Wi-Fi povezave prenesete direktno na pametni telefon. Povsem preprosta uporaba.


External memory 64 GB
Lens angle 170°
Height 41.1 mm
Length 59.3 mm
Connections micro USB, micro HDMI
Photo resolution 12 MP
Touch screen Yes
Display type 2" LCD
Video resolution
  • 4K 30 fps/4K 25 fps (EIS)
  • 2.7K 60 fps/2.7K 30 fps (EIS)
  • 1 080p 100 fps/1 080p 60 fps (EIS)
  • 720p 200 fps
Weight (including battery) 77 g
Width 21.3 mm
Battery type Li-ion, up to 70 min
Battery capacity 1050 mA
Type 4K sports & action camera
Built-in speaker Yes
Built-in microphone Yes
Colour Black