Onkyo CR-N775 Omrežni WI-FI Mini sistem, črne barve

Št. artikla MPC
4573211153255 550,00 €


Predstavitev

Omrežni Mini Sistem - Občutite visoko ločljivost!

Onkyo CR-N775 WI-FI ,DAB+ je omrežni reciever za Mini Hi-Fi Sistem, ki prinese živahnost v Vaš vsakdan. Doživite edinstveno glasbeno izkušnjo. Vključuje podporo zvoku visoke resolucije (high-res) in novi ojačevalnik za slušalke. Omogoča 192 kHz/24-bit  in 11.2 MHz DSD predvajanje tudi preko omrežja. Tehnologija VLSC odstranja vibracije in šume ter skrbi za kristalno čist zvok.

Mini Hi-Fi sistem združuje izvrstno Onkyo kakovost, ki je nikoli ne bi pričakovali od tako majhnega, kompaktnega in cenovno ugodnega sistema, z podporo najrazličnejšim formatom in napravam. Za pričetek doživetja ne potrebujete veliko - svoj iPhone/iPod/iPad/MP3-predvajalnik/Pametni telefon le povežete z mini-sistemom in glasba se prenese na 2 zvočnika visoke kvalitete in neverjetne moči. Predvajalnik ima možnost AirPlayBluetooth povezave preko USB adapterja (UBT-1) in 5 GHz/2.4 GHz Wi-Fi®. S pomočjo omrežne povezave ali pa kar brezžičnega etherneta lahko poslušate tudi internetne radio postaje, naprava podpira aplikacijo Spotify. Preko USB vmesnika lahko povežete tudi starejše različice iPod, iPhone in iPad naprav. Glasbo lahko prav tako prenesete kar iz USB ključka na katerem so naložene Vaše MP3 glasbene datoteke. Enako velja za vse ostale pametne telefone in predvajalnike.

Naprava ima tudi CD predvajalnik (bere MP3 in WAV), FM sprejemnik z zmožnostjo hranjenja v spominu do kar 40 Vaših priljubljenih radijskih postaj. Prav tako lahko glasbo prenašate v Mini-sistem preko 3.5mm analognega avdio kabla s katerekoli večpredstavnostne naprave. Ta mini-sistem je plod kar 65 let izkušenj z Hi-Fi napravami.

Tehnologija obrnjenega tri-stopenjskega Bitstream™  vezja skrbi za brezhibnost simetričnega stereo zvoke. Sistem lahko upravljate preko aplikacije za pametne telefone in s tem dvignete digitalno glasbeno doživetja na povsem nov nivo!

Vse kar morate storiti sedaj je, da se usedete, sprostite in uživate v kakovostnem zvoku vaših priljubljenih melodij.

PREMIUM COMPONENT SOUND FEATURES

 

  • 40 W x 40 W (4 Ω, 1 kHz, 10% THD, 2 Channels Driven, IEC)
  • Patented 3-state Bitstream™ Hybrid Switching Amplification System Delivers Accurate Pulse Resolution, Extremely Low Distortion, and High Driving Power
  • Instantaneous High-Current Power Delivery, Improved Sound Pressure, and Realistic Sound-field Reproduction
  • Wide Frequency Response for Authentic Hi-Res Audio Reproduction
  • Top-quality AKM AK4490 768 kHz/32-bit DAC for Hi-Res Audio Playback
  • Supports Direct DSD 11.2 MHz and 192/24 Hi-Res Audio in FLAC, WAV, and Apple Lossless Format via Network and PC*1
  • Bass and Treble Tone Controls
  • Subwoofer Pre-Out Terminal